Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Létezik, hogy külföldön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik, hogy külföldön ennyivel olcsóbb lenne?

Figyelt kérdés
Kinéztem egy nyaklánc, fülbevaló és karkötő szettet de elszomorított, hogy milyen drága (16500). Gondoltam körülnézek az ebay-en, hátha találok vmi hasonlót. Sikerült rátalálnom ugyanarra a darabra, amit ha Angliából hozatok, akkor posta ktg-vel is 9000, ha szintén ugyanezt hong kong-ból hozzák, akkor 7000 posta ktg-vel. Mi lehet az oka, hogy máshol feléért vagy harmadáért meg lehet kapni? Ugyanaz a kép volt feltéve mindenhova, így gondolom minőségben is ugyanaz lehet.
2013. jún. 25. 17:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
mondjuk azért mert ők is ugyan onnan veszik meg/rendelik meg? és ezért árulják drágábban hogy legyen belőle hasznuk?:) ennyi igazából..
2013. jún. 25. 17:14
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Magyarországon a telefonomba 9500ft lett volna az aksi. ebayről 960forintért rendeltem házhoz hozták és még mindig tökéletes.

Hónapok óta rendelek 3-4 ezer forintért olyan ruhákat amiknek az ára itt butikban 13 körül mozog.

Szerintem létezik ,hogy ennyi...

2013. jún. 25. 17:19
 3/13 A kérdező kommentje:
Értem én, hogy haszon meg minden, de ennyivel drágább? Akkor inkább merendelem külföldről :D
2013. jún. 25. 17:19
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Mindent Kínából rendelnek, sokszor még a szállítást is a kínaiak viselik, mert náluk annyira olcsón gyártják, hogy még így is marad azért hasznuk.

Ismerős ékszereket rak össze, alkatrészenként rendeli Kínából, kb 150-300 Ft egy ékszer összes alkatrésze (bizsu) és 1000-2000 között adja el. Szerinted?

2013. jún. 25. 17:21
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Ja és nagytételben rendeli, szóval 200 lánc, 100 masni, 100 medál alap, 100 fémbigyula stb.
2013. jún. 25. 17:22
 6/13 A kérdező kommentje:

csak még azt nem értem, hogy mikor hasonló kérdéseket olvastam ebben a témában, akkor nagyon sokan lehurrogják, bogy ilyen meg olyan sz@r minőségű lesz és elment az esze annak aki onnan rendel. :(

Nagyon köszönöm a válaszokat :D

2013. jún. 25. 17:34
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen, létezik. :-((
2013. jún. 25. 17:43
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Mert a legtöbb ember hülye az ilyesmihez, vagy rossz tapasztalata van.
2013. jún. 25. 17:45
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, azt általában olyanra írják, akik menyasszonyi ruhát rendelnek Kínából! Na az általában tényleg rossz minőségű, mert a híres tervezők képeit teszik ki, és annyiért árulják, amennyiből az anyag sem jön ki! Szóval a menyasszonyi ruhát nem szabad így rendelni, a többivel nincs gond :)
2013. jún. 25. 18:15
 10/13 anonim ***** válasza:
53%
Nem kell butaságokat mondani, kedves utolsó :) Nekem ebayes a ruhám, és kifogástalan állapotú, gyönyörűszép, pont olyan, mint a képeken :) Egyébként simán rendeld meg, mi mindent onnan rendeltünk kb eddig :)
2013. jún. 26. 01:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!