Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik, hogy külföldön ennyivel olcsóbb lenne?
Magyarországon a telefonomba 9500ft lett volna az aksi. ebayről 960forintért rendeltem házhoz hozták és még mindig tökéletes.
Hónapok óta rendelek 3-4 ezer forintért olyan ruhákat amiknek az ára itt butikban 13 körül mozog.
Szerintem létezik ,hogy ennyi...
Mindent Kínából rendelnek, sokszor még a szállítást is a kínaiak viselik, mert náluk annyira olcsón gyártják, hogy még így is marad azért hasznuk.
Ismerős ékszereket rak össze, alkatrészenként rendeli Kínából, kb 150-300 Ft egy ékszer összes alkatrésze (bizsu) és 1000-2000 között adja el. Szerinted?
csak még azt nem értem, hogy mikor hasonló kérdéseket olvastam ebben a témában, akkor nagyon sokan lehurrogják, bogy ilyen meg olyan sz@r minőségű lesz és elment az esze annak aki onnan rendel. :(
Nagyon köszönöm a válaszokat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!