Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam le udvariasan?
Lessz egy esküvö a héten.szoltunk a párnak h részt veszünk mi is rajta,számitanak ránk.
De közbe jött valami(amit nekik nem szeretnék elmondani) és igy nem tudunk elmenni...Most hogy mondjam le udvariasan?
aki azért teszi szóvá, hogy az illető TANULJON belőle, az nem ilyen stílusban teszi. Egyrészt. Másrészt pedig nem ez volt a kérdés lényege, miért kell kötekedni???
A magyar az egyik legnehezebb nyelv, nem olyan könnyű ám megtanulni!! Mikor sokan, akiknek ez az anyanyelvük, sem tudnak helyesen írni/fogalmazni, szerintem egyáltalán nem róható fel!
Soknyelvű kommentelő,ha ennyire profi vagy ilyen sok nyelvből,akkor kérlek írd le nekem helyesen angolul,németül,olaszul és oroszul az utolsó hozzászólásodat,dánul nem kell,mert nem értem. :)
Nagyon is kíváncsi vagyok,arra a tökéletes nyelvtanodra.
Kérdező:Nyugodtan mondd le,kérdezz rá a költségekre és ennyi.Meg fogják érteni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!