Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Van manapság értéke a házasság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van manapság értéke a házasságnak? Nagyobb tekintélye van egy feleségnek mint egy barátnőnek? Jó pont egy nő esetében, hogy a férfi felvállalta, oltár elé vezette?

Figyelt kérdés
2013. jún. 23. 18:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
47%

termeszetessen

Aki tiszteli a masikat az hivatalos szerveek elott is kifejezi azt hogy hozza tartozik ez a hazassag.

En bizony soha nem lennek elettars baratno stb.

Miert : mert szamomra az elettars azt fejezi ki annyira sem vesz engem hogy hivatalossan elismerje az een parom.

Hiszek a hazassagban a husegben.

2013. jún. 23. 21:05
 12/13 anonim ***** válasza:
67%

#11: Aki tiszteli a másikat ÉS úgy gondolkodik, mint Te :) Számomra a hivatalos házasságkötés egy társadalmi flanc, ami az én világomba nem illik (bár elég határeset, valószínűleg túlélném, ha házasságot kötnék, szigorúan gyorsan és különösebb költség nélkül. ezen még el kellene gondolkodnom). Van ilyen.

Az élettárs egyébként rém ronda szóvá vált, bírósági és bűnügyek jutnak az ember eszébe róla, elég rideg és pejoratív.

A "bármikor kiléphet belőle" az szerintem a helyes dolog. Nem akarok senkit magamhoz kötni (bár megtettem, itt a közös ház és a közös tizensok év s a szeretet és megbecsülés inkább nő, mint csökken... mi már együtt halunk meg, legalábbis az a terv), szeretem a szabadságot. Számomra ez is a házasság ellen szól: abból macerásabb kilépni, van egy visszatartó ereje. De ha valaki nem mellettem akar lenni a legjobban, akkor ne legyen ott.

2013. jún. 23. 22:00
 13/13 anonim ***** válasza:
75%

Nagyon jó kérdés!

En pl tokre adnek erte adokedvezmenyt. Ahany eve hazas vagy, annyiszor 1% vagy 0.5% SZJA adokedvezmeny.

Egybol megmutatkozna az erteke. Es sokan elgondolkodnanak, hogy belemennek-e 1-1 hancurozasba?

2013. jún. 24. 00:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!