Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szervezik egyesek az esküvőt logikátlanul hamar?
Figyelt kérdés
Olyanokra gondolok pl akik már most időpontot foglalnak 2018-2020-ra....
addig még annyi minden történhet és oda a foglaló is...
Szerintetek hogy lenne normális?
2013. jún. 21. 07:45
11/15 anonim válasza:
Szerintem kevesen vannak, akik tényleg ilyen távlatban terveznek esküvőt, az átlag a fél-1-2 évvel előtte való kezdés, legalábbis a környezetemben. Bár lehet, hogy a 2020 azért vonzó, mert dupla szám és különleges :) Mondjuk mi a másik véglet vagyunk, 3 hónap alatt szerveztük meg az esküvőnket (igaz, főszezonon kívülre, most volt márciusban), kivéve a ruhámat, mert azt fél évvel előtte kezdtem el keresni. Szerintem is kicsit logikátlan, aki 6-7 évre előre foglal, mert az nagyon hosszú idő, sok minden változhat (ha nem is a kapcsolatukban, hanem akár a szolgáltatókkal).
12/15 anonim válasza:
Ez azért az extrém kategória.
Nekem mondjuk már az is durva volt, h az egyik ismerősöm másfél évig szervezte a saját esküvőjét. Meg közölte, hogy erre minimum egy év kell.
Nekem májusban volt az esküvőm, januárban foglaltuk le az időpontot, de minden mást márciusban kezdtünk el csinálni.
13/15 anonim válasza:
Miért, attól még házasodhatnak 2020-ban. Max mással. :)
14/15 anonim válasza:
Na, legyél már egy kicsit üzletember! Mindenki, aki 2015 utáni időpontra kérne fel fizessen x% foglalót! :D
15/15 anonim válasza:
Azt hittem azt fogod mondani hogy minek szervezik már decemberben amikor csak májusban lesz az esküvő. De 2018 az teljesen abszurd! Talán a Mátyás-templomra vagy a Wensminster Abbeyre kell ennyit várni?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!