Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miért szervezik egyesek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szervezik egyesek az esküvőt logikátlanul hamar?

Figyelt kérdés

Olyanokra gondolok pl akik már most időpontot foglalnak 2018-2020-ra....

addig még annyi minden történhet és oda a foglaló is...

Szerintetek hogy lenne normális?

2013. jún. 21. 07:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szerintem kevesen vannak, akik tényleg ilyen távlatban terveznek esküvőt, az átlag a fél-1-2 évvel előtte való kezdés, legalábbis a környezetemben. Bár lehet, hogy a 2020 azért vonzó, mert dupla szám és különleges :) Mondjuk mi a másik véglet vagyunk, 3 hónap alatt szerveztük meg az esküvőnket (igaz, főszezonon kívülre, most volt márciusban), kivéve a ruhámat, mert azt fél évvel előtte kezdtem el keresni. Szerintem is kicsit logikátlan, aki 6-7 évre előre foglal, mert az nagyon hosszú idő, sok minden változhat (ha nem is a kapcsolatukban, hanem akár a szolgáltatókkal).
2013. jún. 21. 09:35
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Ez azért az extrém kategória.

Nekem mondjuk már az is durva volt, h az egyik ismerősöm másfél évig szervezte a saját esküvőjét. Meg közölte, hogy erre minimum egy év kell.

Nekem májusban volt az esküvőm, januárban foglaltuk le az időpontot, de minden mást márciusban kezdtünk el csinálni.

2013. jún. 21. 09:47
 13/15 anonim ***** válasza:
Miért, attól még házasodhatnak 2020-ban. Max mással. :)
2013. jún. 22. 19:59
 14/15 anonim ***** válasza:
Na, legyél már egy kicsit üzletember! Mindenki, aki 2015 utáni időpontra kérne fel fizessen x% foglalót! :D
2013. jún. 23. 22:56
 15/15 anonim ***** válasza:
Azt hittem azt fogod mondani hogy minek szervezik már decemberben amikor csak májusban lesz az esküvő. De 2018 az teljesen abszurd! Talán a Mátyás-templomra vagy a Wensminster Abbeyre kell ennyit várni?!
2013. jún. 28. 10:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!