Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek jövő nyár végén/ősz elején lesz az esküvőjük szervezik már?
ha nem, mikor álltok neki?
ha igen, mikor álltatok neki, mi az, ami már fixen megvan, hányan lesztek, mennyi pénzzel számoltok?
nekünk 2012 szeptemberében lesz de még semmi konkrét nincs, csak elképzelések...
nagyon le vagyunk maradva?
21L
Az attól függ hogy mekkorát akarsz.
Tapasztalatból: nekünk az étterem egy évvel előtte már le volt foglalva, ezért kellett egy héttel előbb tartanunk.
Zenészt meg ugyanezért nehezen találtunk, akit akartunk foglalt volt, és nem is volt jó, aki "maradt". (Keveset zenéltek és többet kértek...)
A többit ráér pár hónappal előtte. (A meghívókat azért időben vigyétek ki.)
Mi zenészt foglaltunk, mert akit akartunk, annak már volt 3 foglalt hétvégéje nyáron, és mondta, hogy folyamatosan keresik. Ezenkívül éttermet foglaltunk, mert az olcsó és viszonylag jó helyeket hamar lefoglalják. Illetve még a fotóssal akarunk beszélni a közeljövőben, mert ő is elég felkapott. Én még a ruhámat vettem meg, de csak azért, mert kiárusítanak egy szalont és így 30 ezerért meg kaptam álmaim ruháját, míg a kölcsönzés később ennek többszöröse lett volna. Jah meg a karikagyűrűink most vannak tervezés alatt. Mi azzal semmiképp nem szerettünk volna várni az esküvőig, mert a vőlegényemnek elég szilárd elképzelései voltak, hogy milyent szeretne, és ő már nagyon kíváncsi rá.
A többi dolog nálunk is csak elképzelés szintjén van meg. De tudjuk például, hogy kb. milyen meghívót szeretnénk, meg hol lesz a polgári meg a templomi, ugye az étterem miatt. Mi kb. 80-an leszünk és én kb. 1 millió ft-tal számolok, hogy annyi kell, de ebben már minden bent van. (pl.: új szemüveg, karikagyűrű ára, stb.)
Közeli rokon lányka esküvője jövö nyár...hely már lefoglalva,ott lesz minden,megszerveznek mindent,ottalvós,semmit nem kell intézni azon kivül hogy megmondja mit szeretne.
30 fő lesz kb,és 1 millióba kerül kb,ebben nincs benne a ruhák és a bérelt kocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!