Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ha jövő augusztusban szeretnén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha jövő augusztusban szeretnénk összeházasodni, akkor mikor célszerű elkezdeni készülődni?

Figyelt kérdés

Max 30 fő lesz,szűk család. Éttermi esküvőt szeretnénk.

Gondolom a ruhát már január körül kell nézni. De éttermet, meg a többi?

2011. júl. 15. 10:40
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk is augusztusban volt, nekem is megvolt a ruha januárban :) Az étterem márciusban lett lefoglalva. júniusig minden foglalva, intézve volt.
2011. júl. 15. 10:46
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Januárba állj neki, legyen minden idejében meg. :) És sok boldogságot!
2011. júl. 15. 10:50
 3/8 anonim ***** válasza:
47%
bocs hogy belepofátlankodok, de miért kell már januárban a ruhát kiválasztani?
2011. júl. 15. 10:54
 4/8 A kérdező kommentje:
Én olvastam az egyik szalon honlapján hogy ha nyári esküvőt akarunk akkor januárban már érdemes, mert nagyon sok esküvő van nyáron és ha nem megyünk időben kevesebb lesz a választék.
2011. júl. 15. 10:59
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem márciusban kérték meg a kezemet és április végén kezdtünk szervezkedni az augusztusi esküvőre. Minden meglett időben.
2011. júl. 15. 12:46
 6/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi is jövő augusztusra terveztük az esküvőnket, és az étterem miatt júli elejére tettük át, mert augusztus fő szezon, és sokkal drágább lett volna. Mondjuk mi sokan leszünk így nem mindegy. Aug. 18-ra szerettük volna, mivel ott 3 napos hétvége, ki kellett volna vennünk az összes szobát 2 napra, ami az étteremhez tartozott, és dupla áron. Mivel neki ilyenkor telt ház van.Így júliusra tettük át. Érdemes megérdeklődni,szerintem, ha van már konkrét étterem, ahova tervezitek! Sőt először jun. 30 volt a terv, de a vőfély már nem ért rá és, az miatt csúszott át júli 7-re. A ruha még valóban ráér, én is január, február környékén megyek majd.Ja, és a videósnak is szóltunk,mert azt mondta,ha idén lefoglaljuk,akkor az idei áron jön el,mert minden évben emelnek az áron. Érdemes megérdeklődni,mi sem akartunk még szervezkedni,de nem bánom, hogy ilyen korán nekiálltunk.

2011. júl. 15. 13:58
 7/8 A kérdező kommentje:
nekem csak az augusztus jó mert júniusban diplomaosztó, július meg főszezon a munkahelyemen.
2011. júl. 15. 15:45
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekünk is augusztusban volt, áprilisban kérték emg a kezem, simán le tudtunk szervezni kapkodás nélkül (előtte pénteken voltam csak szabin), megyeszékhelyen lakunk (azért írom, hogy itt azért van sok esküvő, nem sok időpont, szolgáltató volt, de akik jutottak, szupik voltak).
2011. júl. 21. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!