Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
300. 000. - Ft-ból (mindennel együtt) ki lehet hozni egy kisebb esküvőt (templomi+polgári) egy 20-30 fős vacsorával étteremben?
szia . nálunk így áll a helyzet:
trófea étterem 5000 Ft/fő (annyit eszel-iszol amennyit csak akarsz.
virág, meghívó saját gyártás. 15000 Ft és nagyon szép volt.
ki ne nevess, de a ruhámat egy turkálóban vettem. a felső része buggyos volt. levágattam és megcsináltam a derék részét. vettem egy gyönyörű fűzőt 8000-ért (ja a ruha a turiban 4300 Ft volt -kilós cucc- de az a szoknya rész tényleg gyönyörű. hímzett , gyöngyös. kitisztíttattam 3000 Ft. kb 15000 Ft-ból saját ruhán volt, olyan fűzővel, amit utána bármikor lehet hordani.
fotózást egy ismerősőm csinálta. videózást dettó.
páromnak volt öltönye, vettünk hozzá új inget és nyakkendőt (12000 Ft)
gyűrűt is lehet olcsón szerezni. neten kutass utána.
dekorációt is mi csináltuk.
vőfély 35e. volt.
tortát meg ismerős csinálta, ezt kértük tőle nászajándékba, vettünk rá marcipánrózsákat ,meg figurákat.
sztem csak szervezés kérdése, meghogy mennyire vagy kreatív.
sok boldogságot.
Kedves utolsó, neked is köszönöm szépen, dehogy nevetlek ki a turis ruháért, inkább köszi az ötletet, ez is nagyon hasznos volt. Amúgy a gyűrűket nem számoltam bele a 300e-be, még nincs gyűrű, de az plusz lenne. Karácsonyra már szeretnék eljegyzést ;) És talán az össze is jön.
Az a baj, hogy nálam ilyenkor jön a pánik, meg a szégyenkezés (hogy ilyen nagyon kevés pénzünk lesz rá), megáll a tudomány és nincs kreativitás... :D
turiruhás vagyok.
a meghívókat is meg tudjátok csinálni, szöveget megírjátok, szép pappírt a dekorboltban megveszitek és rányomtatjátok. olcsó és szép is.
dekorációt lufikból és anyagokból meg lehet oldani ( amit bélésnek szoktak varrni 1m anyag kb 200 Ft) virágok sok zölddel poharakba.
csomó helyen spórolni. ami fontos, hogy jól körül kell nézni, hogy mit hol veszel meg, mert a gatyád is leszedik, ha meghallják esküvő.
a neten sok hasznos dolgot lehet még olvasni.
söt barátnőmék a cukiban nem is azt mondták, hogyesküvői torta, hanem , hogy kislány ismerősüknek lesz a torta, 40 szeletest fehér marcipánnal, virágokkal, 20000 Ft, nekem a 65szeletes majdnem ugyanúgykinéző meg 45000 Ft volt.
sok sikert
HY!Ha gondolod segítek,mármint hogy értsd: én is erzsébeti vagyok és én mondjuk augusztus 15én szeretném de előre már be vagyok sozva,meg hát muszály.A ruhát olcsón itt erzsébeten is lehet bérelni a piacnál. olcsóbb mint gyálon.
Szalagavato miatt pár éve körbejártam a környéket.
Meg örülnék én is ha tudnál vmi jot irni,nekem is kellenek az ötletek. Meg a másik a két barátot néztem ki mint étterem,de nekem annyi ismim rokonom van h borzaszto lenne mindet megkajáltatni,szal málam föleg itt van a dilemma.az erzsébeti eskető 150fős,ugyhogy azzal nincs gondd,de utána?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!