Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » 300. 000. - Ft-ból (mindennel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

300. 000. - Ft-ból (mindennel együtt) ki lehet hozni egy kisebb esküvőt (templomi+polgári) egy 20-30 fős vacsorával étteremben?

Figyelt kérdés
Semmi nagy faxnira nem gondoltunk, de ahogy böngészem a netet, mindenki olyan puccos esküvőket rendez, horrisztikus árakkal... nekünk meg sosem lesz rá több millió forintunk (és ha lenne, se erre költeném). A meghívókat meg tudnánk csinálni mi baráti segítséggel, a sógornőm (párom húga) virágkötő, tehát ott is tudnánk spórolni, de hol még? Hogy azért a módját is megadjuk :) Egyre jobban keseredek el és mondok le a 2010-es esküvőről, de többet már nem szeretnénk várni. A csórók hogyan házasodnak???
2009. okt. 12. 11:19
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

Jajj, nagyon köszönöm a rengeteg bíztató választ, még el sem olvastam az összeset, annyira aranyosak vagytok :)

Jajj, nem írtam, hogy Bp-n szeretnénk megcsinálni, de Pesterzsébeten (aki nem bp-i annak: nem egy puccos kerület, tehát az árak is visszafogottabbak) És most jut eszembe, hogy a fotóst is megoldanánk "barátian" - azt azért szeretnénk. A kerti partyn mi is gondolkodtunk, de az nem lenne túl nagy teher nekünk?

2009. okt. 12. 12:08
 12/28 anonim ***** válasza:
85%

Szia!

Nekünk idén volt az esküvőnk és 265.000 ft-ba került.

30-an voltunk, állófogadásos vacsorával a kertünkben.

Ami nem volt benne az összegben az a smink és a hajam, menyasszonyi torta, fotós. Ezeket nászajándékba kaptam.

A meghívókat is magam készítettem. Innen lehet meríteni ötletet. 30 db nekem 4 ezer ft-ra jött ki. [link]

A menyasszonyi ruhám ekrű volt és nem úgy kerestem, hogy menyasszonyi hanem alkalmi akkor már olcsóbb. Mondjuk nekem alap volt, hogy mider és hozzá egy strasszos szoknya. Meg is kaptam :) A mideremet 6 ezerért vettem és gyönyörű volt a szoknyát hozzá béreltem abronccsal együtt az 15 ezer. A férjem öltönyét nem menyasszonyi boltban hanem a gyáli piacon a készítőtől vettük 28 ezer ft-ba került.

Még van időd körbenézni. Keresgélj, mert vannak nagyon jó ötletek. vannak olyan dolgok amik sokkal drágábbak csak azért, mert elé van biggyesztve az "esküvői" szó.

jah és a vacsora állófogadásos volt. Rántott, sült és töltött húsokkal. Pia több fogyott :D

Étteremben nem éri meg tartani csak tényleg akkor ha vacsora és annyi. A unokatesóm eljegyzése volt ott és a vacsora amin 25 fő volt azután ő 320 ezret fizetett. Ugyanis te hiába nézed a kajás részt mennyibe kerül még inni is fognak azt is bele kellene számolni.(Meg mennyit írnak hozzá a számlához) Mi is ott akartuk tartani, de az esküvő előtt 1 héttel meggondoltam magam.

Nekem 1 hetem volt leszervezni a kajás részt, de sikerült és nagyon jó lett minden :D

Sok sikert és sok boldogságot nektek.

Bocsi ha hosszúra sikeredett és ha néha összevisszaságnak látszik :)

2009. okt. 12. 12:10
 13/28 anonim ***** válasza:
93%

ha esetleg szeretnél ügyes fotóst, vannak olyan fotósok akik szívesen elvállalnának ingyen is fotózásokat, csak hogy bővítsék a portfóliójuk. Ha gondolod nézz utána, [link]

itt a TFCD fotózásra keress rá.

2009. okt. 12. 12:11
 14/28 anonim ***** válasza:
90%

Hàt figyelj!

Süteményt süssetek magatok.Gondolom vannak rokonok,vagyis anya,anyos,nagyi,testvér,baràtnö.Mindenki süssön 3 félét.Mondjuk te sütöl zserbot,rigo jancsit,meg fanta szeletet,2-2 tepsivel.Anyukàd süthetne sajtos pogit,csinàlhatna 2 adag linzert,meg mondjuk kokuszgolyot.

Anyosod is beàlna ö is csinàlna mondjuk barackot(süti neve),meg fatörzset...

Együtt anyukàddal fözhetnétek huslevest ,meg betöltenétek kàposztàt.

Anyos bevàllaja a fasirtot,barinöd a petrezselymes krumplit,vagy pörköltöt.Huu hàt igy kijönnétek,meg vennétek nagykerbe italokat,plussz rendelnétek esküvöi tortàt.Na akkor igy kb 20 före meglehetne oldani olcson.De iskolai menzàk is elvàllajàk a fözést(màrmint a fött ételekt)gondolom nem tul dràgàn.

Mindent meglehet oldani,ha a tàrsasàg vevö rà.

2009. okt. 12. 12:47
 15/28 anonim ***** válasza:
83%
Nekünk úgy volt, hogy a vacsi egy iskola éttermében volt, mi díszítettük 4 barátnőmmel (a hozzávalókat megvettük). A kaját mifőztük, a két család, a sütiket a nagymamám + rokonok sütötték. Az innivalóval szerencsénk volt, mert amit nem bontottunk ki, azt visszavették, így az nem maradt ki és volt bőven. 300.000 forint volt az egész, de templomi nem volt. A fotós ingyen volt.
2009. okt. 12. 12:48
 16/28 anonim ***** válasza:
14%
MELYIK SZ*RHÁZI PONTOZOTT LE?? Mi van idióta tán csak nem neked is áruházi GAGYI SZARFOS 70.000 FTOS GYŰRŰD VAN???????????
2009. okt. 12. 13:00
 17/28 A kérdező kommentje:

Jaajjj, ne már, én mindenkinek pozitív visszajelzést adtam, aki hozzászólt, mert tényleg olyan aranyosak voltatok. Minden hozzászólásban volt egy-egy jó ötlet. Egyre jobban hajlok az otthoni,kerti megoldás felé. Olyan nagy ereszdelahajamdínom-dánom nem kell, akiket meghívnánk nem olyanok amúgyse. Az a válasz nagyon édes volt, aki megírta, hogy ki mit süssön-főzzön, el is képzeltem a családban konkrét személyeket. :)

Annak is köszönöm, aki felhívta a figyelmemet arra, hogy ne egyedül fussunk neki az előkészületeknek (hajlamos vagyok rá, a végén meg összeomlok), már erre is találtam magamban felelősöket :)

2009. okt. 12. 13:21
 18/28 A kérdező kommentje:
És most jut eszembe, hogy a szomszéd egy közeli ált.isk igazgatója :) És jóban vagyunk. :D Szívem szerint mindenkit mehgívnék, de az anyagiak miatt kell húzni a létszámon. Mindenki mondja, hogy visszajön általában az összeg, ez oké... De egy csomó mindent előre kell kifizetni, nem?
2009. okt. 12. 13:25
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlenül.Mi a termet az edényeket,és az italokat is a végén fizettük.
2009. okt. 12. 14:13
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

Gyálon van két menyassonyi ruha kölcsönző,mind a kettőben sok a ruha szépek és nem drágák kb.40-től már vannak szépek.(Erzsébethez meg közel is van),Az egyik a Vecsési úton van ,náluk a párod is bérelhet ruhát,ha nem akarok venni,a másik a Kassai út 55.-ben található. Itt a link: [link]

Utobbinál,ami ruhák fenn vannak az oldalon,elenyésző ahhoz képest,ami a boltban van.Itt rád is szabják a ruhát,a Vecsési úton nem.

2009. okt. 12. 15:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!