Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kb mennyibe kerülhet egy 45-50fős esküvő, vacsorával, ruhával együtt?
Mi a mi 37fősünket így hoztuk ki:
Ruha 35e Ft
Vacsora: 120e Ft
Házasságkötő terembér 10e Ft
Fodrász: 4e Ft
Virág 3e Ft
Páromnak rendes öv: 2e Ft
Torta: 6e Ft (Az étteremnek nem volt cukrásza,így a sütiket mi sütöttük,illetve mivel télen volt,így nem kellett hűtőkocsi sem.)
Biztos voltak még apróbb költségek,de nem emlékszem most másra.Amit erről az esküvőről tudni kell,hogy mindenképpen minimál költséges esküvőt akartunk,és így sem a virágárus sem a fodrász nem tudta,hogy esküvőről van szó,így az ilenkor megszokott felárat nem számolták fel.Ne fogadtunk fotóst sem.A vacsi pedig egy nagyon szolíd vacsora volt.Tehát ettől csak több lehet.Bár,ha ki fogsz egy jó kölcsönzőt,akkor a ruhád ára lehet kevesebb is.Én 25 hetes várandós voltam akkor,és így sajnos nem minden ruha volt jó rám.Ha a gyermek előtti alakomra kell ruhát találni,akkor 18e Ftből megúsztam volna.
Persze ha már virágdíszeket,emeletes tortát,külön autót,második terítést,zenekart stb szeretnétek..Az árak felső határa a csillagos ég.
Szia, belinkelek egy esküvői fórumot, bármilyen kérdést feltehetsz, rengeteg menyasszony látogatja, biztos infókat kaphatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!