Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Kit kérnétek fel a násznagyság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kit kérnétek fel a násznagyságra a helyemben?

Figyelt kérdés

Három választási lehetőség van:

1. Gyerekkorunktól ismerjük egymást, rátermettek a feladatra (beszédesek, van humoruk) és szeritem ők magukra gyanakszanak, mint potenciális násznagy-jelöltek. AKét gond van csak: egyik hogy kevesebb hangsúlyt fektetnek a ruházatra, azaz szerintem egyik egyik átlagos hosszú ruháját venné fel, és nem is kérhetem meg hogy saját pénzből másikat vegyen. A mi keretünk sem üti erre sajnos, így hát nem tenném ezt neki szóvá, ha végül ő maradna. A másik gond az, hogy nálunk a násznagyság több kiadással jár, mint egy egyszerű vendégé, és nem akarom megterhelni őket, mert nem állnak jól anyagilag.

2. Szomszédságban laknak, az utóbbi három évben ugyanolyan jól egyeztünk velük, mint a másik párral. A násznagy-ruházattal már nem lenne gond szerintem, és anyagilag sem lenne olyan megterhelés, mint az előző párnak. A gond az, hogy ők kicsit szégyellősebbek és nem olyan beszédesek, ami mondjuk egy menyasszonylopásnál jól jön :)

3. Közeli rokonok. Beszédesek, és anyagilag sem megterhelő nekik a násznagyság. De amiatt hogy nem egy településen lakunk kicsit messzebb állunk tőlük, mint az előző két pártól.

Kit választanátok a helyemben?

2013. jún. 16. 13:43
 1/8 anonim ***** válasza:
Vagy 2.-est vagy a 3.-ast, de lehet, hogy még is inkább a rokonokat. :)
2013. jún. 16. 13:45
 2/8 A kérdező kommentje:

Rokon mindhárom. Csak próbáltam a viszonyokat hangsúlyozni, kivel mióta egyezünk jól.

Úgy érzem hogy a környezetem az 1-es opciót várja el, merthogy mióta az eszünket tudjuk jó barátnők vagyunk, plusz meg hát rokonok is. Sőt azt hiszem ők maguk is ezt várnák el. Sőt, eddig a pontig én is mindig azt hittem, hogy ők fognak lenni. De nekem fenntartásaim vannak, mert például a szüleim el sem mentek az esküvőjükre (nem harag vagy ilyesmi, más indok) és hát akkor pénzt sem tudtak adni nekik.

2013. jún. 16. 13:57
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem azzal kell foglalkozni, hogy ki mit vár el, hanem, hogy te mit szeretnél. :) Mondjuk én a ruhát nem látom problémának, de az kellemetlen, ha anyagiak terén megterhelő nekik, a násznagyság bizonyos nem olcsó dolog, én olyat választanék, aki közel is áll, és megengedheti magának, akkor viszont lehet a 2. lenne a nyerő, nem?
2013. jún. 16. 14:00
 4/8 A kérdező kommentje:
Én is leginkább a kettesen gondolkozom. Mármint az 1 és a 2 között vacilálok. Félek, hogy megsértem az első párt, ha nem őket választom...
2013. jún. 16. 14:03
 5/8 anonim ***** válasza:

Az elsőnek anyagilag túl megterhelő, a másodiknak pedig a szereplés kellemetlen. Én a harmadikat választanám, mert senkit nem akarnék kellemetlen helyzetbe hozni.

De ha van tudomásod róla, hogy a három közül valaki egyértelműen örülne a felkérésnek a nehézségek ellenére is, akkor meg ő lehet a jó választás.

2013. jún. 16. 15:48
 6/8 anonim ***** válasza:

A násznagynak miért kell legyen beszélőkéje?

nálunk kb meg sem szólalnak....

aki beszél az a vőfély...

ennek ellenére, mivel nem vagyok anyagias az1-t választanám, mivel ők állnak a legközelebb hozzátok

(nálunk az egyik munkanélküli, a másik pedig 4 órára van bejelentve frankhitellel)

2013. jún. 16. 15:55
 7/8 anonim ***** válasza:
A násznagyság miért jár plusz anyagi teherrel?
2013. jún. 16. 23:23
 8/8 anonim ***** válasza:

7 es

Mert úgy íllik...elég sok dolgot elvileg ők álltak a hagyományok szerint az esküvőből.

Manapság mar nem ennyire szigorú a dolog, se általában még mindig mélyen a zsebükbe nyúlnak....

Ők veszik meg a menyasszony cipőjét...stb...

2013. jún. 17. 06:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!