Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miben szép a kövér nő?
Mindenféle bántáson és viccen kívül: sok, lenge és hosszú anyag. Nézd meg az Aidát valamelyik nagydarab operénekessel, klasszius előadásban (DVD-n is kaphatóak) és vegyél tippeket. A nagydarab operaénekesnők öltöztetése különönsen nehéz feladat, de meg lehet oldani.
Sok boldogságot! :)
Jajj, én nem tudom miért kell bántani a kérdezőt. Nem azt kérdezte, hogy hogyan fogyjon le, hanem hogy milyen ruha állna neki jól. A bunkó válaszolóknak csak annyit tudok mondani, hogy lehet hogy őt is zavarja a kövérsége, és le szeretne fogyni. És "élete nagy napjáról" van szó, lehet hogy nem a fújjogásotokra kiváncsi. Komolyan hihetetlenek vagytok. (És mielőtt megkapom, én sovány vagyok. :) )
Hogy a kérdésre is válaszoljak, egyszer néztem egy műsort, ahol "nagyméretű" menyasszonyoknak kerestek ruhákat, és az egyik hasonló alakú volt mint te, ahogy írod, és meglepő módon egy egyszerű, karcsúsított, enyhén A vonalú ruha állt neki a legjobban. Szerintem a legjobb ha elmész egy molett ruhaszalonba, ott tudnak neked mutatni sok stílust, és színt. Én annó meg voltam róla győződve, hogy az ekrü áll jól, és fehér semmiképp. És csak abroncsos lehet jó. Amig fel nem próbáltam pár ruhát. Ehhez képest a végső ruha hófehér lett, és nagyon egyszerű, abroncs nélkül. :))
Én mindenképpen a zölddel kombinálnám valahogy, az megy a hajadhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!