Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miben szép a kövér nő?
A hormonok az a kis hókuszpókusznak tartott lények (sok buta ember szerint) rengeteg mindenért felelősek.
Mondok egy hétköznapi példát.
Régi tanárnőmről köztudott volt, hogy nem tud teherbe esni (nagyon próbálkoztak a férjükkel, az egész suli tudott mindenről :)) nagyon nagyon sovány volt. Elkezdett szedni hormon tablettákat, mert volt valami rendellenessége, amitől úgy elkezdett hízni, hogy csak na. Nagy nehezen évek alatt visszafogyott, kő kemény munkával egy közepes súlyra, de az arca még mindig nagyon kerek.
Tehát okozhat hormon is bajt, és sok esetben szinte lehetetlen megoldani.
"Szerintem ne papot/anyakönyvvezetőt hívjatok hanem kondást."
26-oska, hozzád meg vadászt.
Nekem hasonló kösztümfelsőm volt, hozzá illő, ujjatlan "pólóval", ha kigomboltam a blézert, akkor is csinos volt. Nadrágos kosztüm, így vettem hozzá egy hosszú szoknyát, egy árnyalattal sötétebbet.
"Nude" színű cipővel, kalappal és csipkekesztyűvel lett belőle "menyasszonyi ruha", és akinek nem tetszettem benne kövéren, az bek.aphatta.
Egyébként mindenkinek tetszett.
A szertartás utáni vacsorán (meg bulin) csak a szoknya és az ujjatlan felső maradt, így kényelmes is volt nyáron.
A vörös hajhoz az ilyen krém-ekrü-halvány barack színek jobban mennek, mint a fehér, bár kiegészítőt nehezebb találni.
Nagy fogyózásnak nincs értelme augusztusig. Egyrészt csak az utolsó utáni pillanatban tudsz majd ruhát keresni, másrészt lötyögni, lógni fog még az arcbőröd is.
Olyan ruhát semmi esetre ne válassz, hogy "augusztusig belefogysz", inkább legyen meg a kényelmi bőség, legnagyobb baj az legyen, ha itt-ott be kell venni.
Az én ruhám egyébként nemes egyszerűséggel egy butikban lett vásárolva, a szoknya meg a helyi piacon. Nagy felhajtást nem csináltam belőle, de amikor láttam egy olyat, amilyet elképzeltem, akkor megvettem. Hónapokkal az esküvő előtt.
Miben szép egy kövér nő? Semmiben csillagom! Egy kövér nő nem szép! Fogyjál le!
A betegség csak kifogás! Képtelen vagy küzdeni a testedért, önmagadért inkább egy hamis tudat állapotba ringatod magad, hogy nem tudsz fogyni mert így könnyebb.
És én tudom miről beszélek. 220kg-ról fogytam 85-re sporttal és megfelelő táplálkozással pajzsmirigy rendellenesség mellet.
35/F
" Mégis menyasszony a kilói ellenére is ;) " - azért a vőlegényt is érdemes lenne megnézni...
ha meg beteg a menya, menjen el orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!