Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyibe kerül reális-normális áron egy esküvői fotós, videós vagy cinematográfus?
#7: Egyáltalán nem fontos, ostobaság. Fontos, hogy főállású esküvőfotós legyen, mert ha mellette dolgozik nem fordít elég időt a képanyagok feldolgozására. Egy 12 órás esküvői képanyagban (nálam kb. 1000-3000 kép, ez elég soktényezős) átlagban van 80-100 óra utómunka. Na most aki heti negyven órát tölt a munkahelyén az nem igazán tudja belátható időn belül feldolgozni a képeidet és elkészíteni az átadásra szánt végterméket, vagy ha igen akkor nem fordít rá elég időt és/vagy fáradtan, fásultan csinálja ami kihatással lehet az átadott képekre. Ha azt számolod, hogy abban a napi nyolc órában ezzel foglalkozik (ami egyébként képtelenség, aki dolgozott már ekkora anyaggal tudja, hogy 3 óránként kell egy órát mással foglalkozni különben belefásulsz és ez a készterméken is látszani fog) akkor is több mint két hétig tart egy esküvő feldolgozása. Ha ehhez hozzávesszük, hogy egy népszerűbb fotós minden hétvégére foglalt szezonban akkor durva csúszás alakulhat ki. Tény, hogy a világ legjobbjának tartott Yervant Zanazanian fél év határidőre vállal esküvői fotózást és nyilván Ő főállásban csinálja, de évi száz esküvő mellett nem is csoda, hogy ilyen határidőkkel dolgozik, főleg, hogy mellette oktat és nyilván azért mást is fotóz.
Amúgy bármelyik mobilis szolgáltató hajlandó utazni, Én is bárhova szívesen megyek ahova hívnak, nyilván itt jelentkezik költségként az útiköltség.
Cinematográfus kollégáról tudom, hogy kb. 150e Ft-ért vállal egy egész napos esküvőt plussz útiköltség ha kell, de nyilván itt is kb. ugyanakkora a szórás mint a fotográfusoknál.
#9: [link]
Az esküvői cinematográfia esküvői filmkészítést jelent, röviden, nem keverendő össze a videózással, kicsit más kategória.
12. Értem én, de nem is azt mondtam hogy valami máshol dolgozik, csak mást is csinál, nem csak esküvőt. Az általad említett Yervant hú de nagyon nem tetszik. Mintha koszosak lennének a képek, borzalmasan borús hangulata van a legtöbbnek. Sokkal jobban tetszik a lágyság, finomság, színek, és a világosság, fényesség, világosabb világ. Ez a mindenhol sötét és koszos tónusok... jaj nem, nem jók a fotói, hanem egyenesen taszítóak! Megdöbbent, hogy valaki is a legjobbnak tartja!
A cinematográfus ismerősöd elérhetőségét elkérhetem? Köszi előre is!:)
#13: Meglepődnél mennyien tartják a világ legjobbjának, én sem rajongok a képi világért amit képvisel, de azt kár lenne elvitatni tőle, hogy a világ élmezőnyébe tartozik. Azért róla írtam mert amikor tavaly tartott Budapesten WS-t akkor ezeket elmesélte és valaki írt erről, így tudom, de szerintem ez kb. bármelyik újvonalas nagymenőről elmondható, legyen az a Haring házaspár, David Beckstead, Sol Tamargo, vagy akár Roberto Valenzuela, hogy csak néhányat említsek a saját kedvenceim közül.
A cinematográfus elérhetőségeit privátban továbbítottam.:)
Köszönöm az elérhetőséget, megkaptam!:)
Tarthatják jónak, bár szerintem csak felvágni kívánnak, hogy ő készítette a fotókat. Váláskor majd mondhatja, hogy a képek hangulata előre tükrözte a végét a házasságuknak. Őszintén szólva, ha ő fizetne érte, akkor sem akarnám, hogy rólam ilyen képek készüljenek. Mint egy rossz ómen... :)
Női fotósok között néztem szét itt Magyarországon. Azért szerencsére vannak kedvencek is, de még nem döntöttem kit válasszak! :)
Köszönöm mégegyszer!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!