Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Menyasszonyi ruhátokat vettéte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menyasszonyi ruhátokat vettétek vagy kölcsönöztétek? Melyik a jobb választás?

Figyelt kérdés
2013. máj. 24. 14:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
57%

8as! engem sem érdekelt, hogy egyel rosszabb kategória-e, amit viseltem.

Nekem tetszett, páromnak tetszett, élőben is, képeken is szép volt. Innentől le van sz@rva, hogy nem a luxus kategóriás milliós vétel- vagy 100ezres bérleti árat verte felülről hanem varrattam 20E ft-ért...

1. voltam

2013. máj. 24. 17:18
 12/16 anonim ***** válasza:
Én gondolkodtam a bérlésen, de lehet, inkább varratni fogom. Ismerős van, aki nem kérné el a teljes árat (eddig csak anyagárat kért, de sejtem, hogy a menyasszonyi ruha azért nem olyan feladat, mint egy pulcsi vagy egy felső megvarrása), és azt legalább magamnak tervezhetem meg. Nem is beszélve arról, hogy el is lehet adni, és nem kell azon aggódnom este, hogy jaj, nehogy baja történjen a ruhának, és azért pluszban kelljen fizetni a kölcsönzőnek, vagy hogy mibe kötnek bele a pluszpénzért...
2013. máj. 24. 17:31
 13/16 anonim ***** válasza:

2-es és 8-as vagyok.

Nekem teljesen minedegy, hogy kin milyen minőségű ruha van, én csak a kérdésre válaszoltam. Szerintem egy olcsó ruhát érdemes megvenni, egy drágát meg inkább kölcsönözni. A drágát csak akkor érdemes megvenni, ha meg akarod tartani és nem vág földhöz az érte kiadott pénz.

Konkrét példával:

Egy félmillió Ft-os ruha bérleti díja kb. 100 eFt. Ha megveszed, de nem akarod megtartani, akkor legalább 400 eFt-ért kellene eladnod használtan, hogy olcsóbb legyen a bérlésnél. El tudod ennyiért adni? Szerintem nem.

2013. máj. 24. 17:34
 14/16 anonim ***** válasza:

én megvenném, amiatt amit már említettek, hogy ne azon kelljen aggódni, hogy rámegy egy pohár bor vagy sáros lesz a fényképezésnél stb...

ha viszont arra gondolsz, hogy megveszed és utána csak egyszer lesz rajtad, soha többet, akkor viszont már annyira nem éri meg megvenni. eladni valószínűleg csak áron alul lehet.

játszhat az is, hogy mekkora a költségvetésetek. ha nem korlátlan a keret akkor lehet érdemesebb inkább a nászútba többet ölni pl... de kinek mi a fontos. ez persze az igényeidtől is függ, valaki jól érzi magát 30ezres ruhában is, valaki nem éri be milliós ruhánál kevesebbel.

2013. jún. 1. 08:44
 15/16 anonim ***** válasza:
Tavaly augusztusban vettük meg a ruhát Budapesten, egy elit szalonban. (2012-es Demetrios modell). 80.000 ft volt. A múlt héten volt az esküvőnk, imádtam, hogy nem kell minden percben azt lesnem, hogy mikor lépnek rá, mikor égetem ki, eszem le... Nyugodtan az ölembe vehettem a kisgyerekeket, önfeledten táncolhattam mindenkivel, mert tudtam, hogy az enyém, és ha bármi történik vele, legfeljebb később nem fogom eladni. Szuper érzés!
2013. júl. 17. 18:13
 16/16 anonim ***** válasza:

nekem megvolt az elképzelésem a ruhámról, és minden szalonban előre közöltem, hogy ilyesmit szeretnék. hatalmas, hamupipőkés, tüllös habos csipkés gyöngyös.. :D és szebbnél szebb ruhákat mutogattak, amik 'megfeleltek a kikötésemnek', de valahogy egyik sem fogott meg. úgy éreztem magam, mint a tlc-s műsorokban, nem azok voltak az igaziak.. :) arról nem is beszélve, hogy a kölcsönzésük 100-150 között mozgott kb...

Szóval ismerősök, és sok sok kutatás után felkerestem egy varrónőt, elmondtam, hogy mit szeretnék, néhány konzultálás és terv módosítás után belevágott a ruhámba, ami pont olyan volt, amilyet megálmodtam. és 90 ezer Ft-ot fizettem, plusz adtam egy 10-es 'jattnak'. :)

2016. júl. 24. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!