Westie vagy bichon havanese? Melyik kutyus lenne jobb választás, ha házban tartanám?
Nem teljesen vág témába a válaszom, de..állatmenhelyeket is felkereshetsz. Nagyon sok menhelynek van facebook-os oldala, és van nagy-közepes és kisteremtű kutyusuk is. Minek kidobni rá marhasok pénzt, mikor ők ott ugyanúgy szeretetre vágynának, de mert nem fajtatiszták nincs esélyük? :(
Egyébként szerintem a Westie aranyosabb :) Én azt választanám.
Mindkét fajta megfelelő lakásba, talán a havanese annyival "jobb" hogy ő nem terrier:) A terrierek elég temperamentumosak, bár én pont ezt imádom bennük.
Ha tényleg fajtatiszta kutyust szeretnél, akkor mindenképp tenyésztőtől vedd, törzskönyvvel. Ha elmondod, hogy hobbi célra szeretnéd, akkor olcsóbban szokták adni ivartalanítási kötelezettség mellett.
Vagy ahogy első is írta, örökbefogadás...allatok.info-n nézelődj, bűbájos és gyönyörű kutyák várnak gazdira :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!