Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen legyen a menyecske ruham?
Tudnatok kuldeni peldakat, hogy milyen volt a tietek, milyen lehet a menyecske ruha. De ne azt irjatok, hogy barmilyen, linkeljetek leci.
Egyszeru, tortfeher ruham lesz az eskuvomon (olyan estelyi ruha fele) Barna haju, barna szemu vagyok, szoknyat csak ilyenkor veszek fel, mikor muszaj:D Van rajtam egy pici folosleg, amit most juniustol julius vegeig (eskuvoig) megprobalok ledobni. Vasarnaptol szombatig egy hetes nyaralasra megyunk, ezert utana kezdem csak a fogyokurat:D Egy 5-8 kilot akarok ledobni, de 5 kilo minusszal mar boldog lennek:D A piros azt mondjak jol all.
A jobb oldali volt nekem.Ehhez a ruhához nem kellett nádszálnak lenni,én sem voltam az,mégis jó volt.
Akármilyen lehet.
Nekem ilyen volt:
A ruhám maga egy hagyományos hercegnős ruha volt. Menyecskéket néztem, de én se nagyon hordok szoknyát, vagy véletlen sem olyan stílusúakat, amik illenek menyecskének. Amennyiért meg venni meg kölcsönözni lehetett volna én úgy voltam vele, hogy sajnálok annyit adni, főleg, hogy önszántamból soha az életbe nem venném fel többé. Ilyen nagy szoknyás nagyestélyit sem akartam semmiképpen.
Így bementem a Mangoba unalmamban és megvettem a fenti ruhát. Csinos volt, kényelmes, nagyon jól éreztem magam benne, előttem nem szólta le senki, a vőfély meg mikor visszajöttünk annyit mondott a vőlegénynek, hogy na ez igen, elismerése, nagyon jól választott. Gondolom várta, hogy piros habcsóknak öltözök, vagy szokásos fodros-pöttyös piros szatén csodában jelenek meg. :)
nekem ilyesmi lesz, csak (sajnos rövidebb)
a pöttyök mérete a szoknyarész fele változik, kicsit egybefolyik, de a stílus ez....én sem vagyok nádszálkarcsú, de magas...(174/ 68)
Az enyém fentről lefele a 3., a rövid piros ruha.
Én azért döntöttem rövid mellett, mert egész nap nagy szoknyás ruhában lenni elég megterhelő lesz nyáron, így legalább utána rövidben lehetek:)
bocsi a link lemaradt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!