Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan vegyek menyecske ruhát?
Figyelt kérdés
A városban ami kölcsönzőkben voltam 30-40 ezerért lehet KÖLCSÖNÖZNI menyecskeruhákat. Szerintem ez rablás. De hol lehet szép koktél ruhákat venni? Pestre fel tudok menni esetleg, ha úgy van..2013. márc. 11. 17:06
1/9 anonim válasza:
Attól függ, hogy milyen jellegűt szeretnél...
én egyszerű nyári ruhának vettem ezt anno 3000-ért, már bánom, mert valami hasonlót szeretnék majd menyecskének is.
2/9 anonim válasza:
véletlen elküldtem, szóval én nem szeretnék majd menyecskének estélyit, max térdi érő ruhát, ha jobb anyagból is feszesebb tartásút találnék akkor is ilyesmit szeretnék...
3/9 A kérdező kommentje:
Valami rövidet, kicsit feszesebb tartásút, ahogy te írtad. A kép, amit küldtél pl. teljesen jó, annyi, én nem ragaszkodok pöttyöshöz se.
2013. márc. 11. 20:24
4/9 anonim válasza:
Csajok én ma voltam az Ázsiában.Gondoltam benézünk az egyetlen menyasszonyi ruháshoz és azt kell mondjam nem rossz a kínálat!Menyecskeruhák átlagban 27e-37eFt között mozognak.A koktélruhaszerűségek olyan 20 magasságában vannak.Sztem érdemes megnézni.
5/9 anonim válasza:
ez nekem is idevaló kérdés! mert amit kinéztem 55ért varrná meg a Kati szalon.. :/ bár gyönyörű.. mondták itt hogy a nyugatinál van az ázsiás üzletnek üzlete de hol?
6/9 anonim válasza:
Én egy 10-esért vettem...sima piros koktélruha :)
7/9 A kérdező kommentje:
Gondolom feltűnt, hogy itt mindekit az érdekel, hogy HOL, nem csak az, hogy mennyiért.
2013. márc. 14. 11:14
8/9 anonim válasza:
Azt en sem irtam le, en a new yorkerben vettem
Szerintem erdemes megnezni az orsay- ben. Csak ha most nem divat a piros (regen jartam) akkor nem lesz, de ilyentajt a koktlrucikat 5000 korul szoktam venni...
Elso voltam
9/9 judit179 válasza:
Teljes szivvel ajánlom mindenkinek aki még nem talált tökéletes ruhát:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!