Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Van itt még valaki, akinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt még valaki, akinek nem hagyományos "menyecske ruhája" lesz/volt?

Figyelt kérdés

Vettem egy ilyen ruhát: [link]

[link]

Nem szeretem se a pirosat, se ezeket a lehetetlen fazonokat, pörgős szoknyákat soha nem is venném fel. Egyáltalán ruhát sem hordok, csak nagyon ritkán, de alig van, ami tetszik, ha mégis, azok inkább ilyen stílusúak. Ezt venném fel egy fekete színű és piros talpú magassarkúval. Úgy gondoltam jó lesz, jól fogom magam érezni benne, kényelmes lesz stb. mikor átveszem.

Na most mindenki aki látta, vagy csak annyit mond, hogy úristen, vagy megpróbál rábeszélni, hogy rendes ruhát vegyek.

Most már tök szarul érzem magam. Mindenki ezt fogja nézni, hogy nem "rendes" ruhám van? Ez most olyan gáz, hogy nem akarok "beöltözni" olyan ruhába, amit eszembe sem jutna felvenni soha?

Az egész esküvőre lett volna egy csomó ötletem, hogy mit hogyan szeretnék, de mindig jött, hogy senkinek se jó semmi, meg nem úgy szokták, meg jaj hát egy esküvőn, ja hogy mi ilyen "modern" dolgokat akarunk..?

Volt még valaki aki nem a szokásos

-pörgős szoknya

-élénk színű

-tüll szoknya vagy fodros szoknya

-hosszú nagy estélyi

-magyaros utánzat

ruhát vette fel?

Ja meg a kedvencem, hogy hát ehhez mit vesz fel a vőlegény. Mert ha vennék piros ruhát ahhoz legalább lehet neki piros inget venni. Soha nem venne fel piros inget...

2013. márc. 19. 14:59
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
88%
Sógornőmnek valami hasonló volt,mint amit linkeltél, nekem egy világoskék szatén-szerű ruhám volt. Pont nem érdekelt, hogy ki mit mond :)
2013. márc. 19. 15:07
 2/15 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem nagyon csinos ruha, ha ezt szeretnéd, akkor viseld bátran! Kit érdekel, hogy mi a "szokás"?

Ez a te esküvőd, hadd legyen már úgy, ahogy te akarod!

2013. márc. 19. 15:08
 3/15 anonim ***** válasza:
96%
Tény hogy esküvőre nem illik a fekete, de ha Te ebben érzed jól magad, akkor legyen ez rajtad:) ez a Te napod úgy is Te leszel a leggyönyörűbb.:)
2013. márc. 19. 15:09
 4/15 anonim ***** válasza:
74%

Nem mintha szándékomban állna konkrétan papíron összeházasodni a párommal, de már gondoltam rá, hogy azért jó volna egy enyhén kiöltözős szolid bulis megünneplés ;)

Azt mindig tudtam, hogy normális ruhát eszembe sem jutna felvenni. Ez az én napom, azt csinálok, amit akarok, de legfőképp hű maradok önmagamhoz.

Régen valami helyes barna, természetesen nadrágos szerelést gondoltam, valami baromi jól kinéző tőrrel. Most épp a goth/steampunk áll közel hozzám, valamint a szép bordó fűzők is tetszenek.

Kedvelem a punk ruházat számos elemét is, de azt nem viselném ilyen alkalommal. Elegáns lennék :D Bár találkoztam már emberrel, akinek a sok soros acélbetétes fűző nem az eleganciához tartozik. Pedig az a legalkalmibb, legszebb lábbelim, a fűzővel is lehet játszani, néha lánc van benne. S nagyon, nagyon élvezném, ha a másként gondolkodók kiakadnának, teljesen jogtalanul tennék, mert az égvilágon semmi közük hozzá, hogy én mit viselek egy számomra fontos napon.

(Amúgyse szólna be senki. Megfűzném a páromat, hogy minimum sminkeljen, de szoknyája és melltartója és csipkés combfixe is van, igaz, cosplay, nem crosdressing... Ja, ő biológiailag fiú, én pedig lány :) De az ilyen nemi identitásdolgokban nem vagyunk erősek.)

Nyugodtan gondolj ránk, ha valaki abnormálisnak nevez. Ha ismernénk Téged, el is mennénk az esküvőre teljesen magunkhoz illően öltözve és oda meg vissza léve az egyedi, egyéniségedhez passzoló ruhádtól, de hát sajna ez nem opció.

2013. márc. 19. 15:11
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is tojd le az emberek véleményét... az én párom se venne fel piros inget (utoljára talán a ballagásán viselte, mert az volt az egyenruha :D), miért vennétek olyat, amit soha többé nem használtok? Megmondod, hogy ez van, neked/nektek ez tetszik, és a "divat" is változik...
2013. márc. 19. 15:15
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Tojd már le mit gondolnak mások :)

A te esküvőd, azt veszel fel, amit szeretnél. Egyébként nagyon csinos ruha. Ráadásul manapság egyre kevesebben vesznek hagyományos menyecskeruhát, szerencsére megy ki a divatból. Egyébként is kevés embernek áll jól a piros szín.

2013. márc. 19. 15:18
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem piros ruhám volt mondjuk, de csak azért írok, mert a férjem sem vett fel piros inget.. :D ez nem kötelező. Neki pl piros nyakkendője volt. Az is passzolt a ruhámhoz :)
2013. márc. 19. 15:24
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

nekem nagyon tetszik a ruha, amit szeretnél. :)

szerintem sem kell magyaros és ehhez hasonló menyecskreruhát venni, hacsak nem olyan stilusú lesz a lagzid.

ez a ruha egy modern, szép, izléses lakadalomhoz illik. és a vőlegény is felvehet fekete vagy fehér inget hozzá. :)

2013. márc. 19. 15:27
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy terveztem,hogy egész végig a menyasszonyi ruhám lesz rajtam,de már nagyon melegem volt benne,igy átvettem egy kb ilyenre:

[link]

Számitottam rá,hogy melegem lesz,ezért volt bekészitve,fehér magassarkúval.

rajtam is hüledeztek,hogy így úgy nézek ki mint egy sima vendég,de valahogy nem érdekelt :)

2013. márc. 19. 15:31
 10/15 anonim ***** válasza:
79%

Nekem se hagyományos lesz. Nem érdekel hogy ki mit gondol,akinek nem tetszik nem néz rám! :D

[link]

2013. márc. 19. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!