Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti meghivnatok az eskuvore?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti meghivnatok az eskuvore?

Figyelt kérdés
Nos,kisse hosszu lesz,de igy lesz teljes az osszkep.Vannak keresztszuleim akik regen hazasok voltak.Viszont mar kb 18eve elvaltak.Joval kesobb keresztapukam(anyukam battyja volt egyebkent,tehat verrokonsagom igazabol vele volt)elhunyt egy betegsegben.Valasuk ota keresztanyammal egyebkent sem tartom a kapcsolatot(reszben a nagy tavolsag miatt),meg aztan uj csaladja lett.Ujra ferjhez ment,lett ket gyereke.Namost,elvileg szamitok ra,hogy azt irjatok majd,hogy ot inkabb mar meg sem hivnatok,foleg hogy nem tartjuk a kapcsolatot(anyukammal hivjak fel evente 2x telefonon egymast),de!Amiert en szeretnem az 2 dolog.Meg keresztapamtol hazassaguk ideje alatt (kb16evig voltak hazasok) szuletett 2 gyermekuk,akik ugyebar az en unokatesoim,akikkel azota is tartom/tartjuk a kapcsolatot.Oket szertnem hogy ott legyenek az eskuvomon,evidens,hogy oket csaladostul,gyerkocostul szeretnem meghivni.Nem szertnem oket megserteni,hogy az anyjukat,aki a keresztanyam nem hivom meg,mert normal esetben,ha keresztapam elne,meghivnam a keresztszuleimet,ha el vannak valva ha nem,es most azert mert keresztapam mar nincs koztunk,nem akarnek maskepp cselekedni.A masik,hogy a mamam 83 eves,es szeretnem,ha ugy isten igazabol ujra egyutt lenne a regi csalad es ebbe a keresztanyam is beletartozik,akit mamam is nagyon szeretett.A kerdes,hogy kotelessegem meghivni keresztanyam 2 szamomra ismeretlen gyereket aki mar az uj hazassagabol szuletett?Mert hogy a kiserojevel,tehat a ferjevel (akit szinten nem ismerek,sak az ifo kedveert irom ezt le)eljon oke de igy megismerve a szitut szerintetek bunkosag lenne ha ez szerepele a meghivoban,hogy "Meghivjuk,Ont es kedves Partneret!" ,nem pedig "Meghivjuk Ont es Kedves Csaladjat!" ??? Amugy 16 meg 18 evesek az uj csaladjabol szarmazo gyerekei.Oszinte leszek,azert zavaranak engem,mert a tudat,hogy parom meg sem hivja a keresztszuleit,mert nem tartjak a kapcsolatot,igy en orulok,hogy nem teszi szova,hogy en is mi a francnak hivom oket,ha tizeneve hangjat sem hallottam neki.Plusz belegondolva 2 vadidegen lany helyett szivesebben hivok plusz ket embert,olyanokat akiket legalabb ismerek...

2013. máj. 20. 11:10
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm válaszod!Nagyon sok emberrel beszéltem,utólag mindenki már nagyon sok mindent másképp csinálna.Én pont ezért fogadtam meg azt,hogy akit nem akarok,azt egyszerűen nem hívok meg,akár családtag akár nem.NEkünk a vendéglistán nem szerepel olyan,akit csak azért hívunk meg,hogy meg ne sértődjön...KEresztmutterkám sem kapta volna fel a vizet,ha utólag értesül,hogy miről maradt le,de ő nekem fent van a listámon eleve.Csak lányok nélkül,mert ők már viszont abba a csoportba tartoznak bele,hogy "csak muszájból,meg ne sértődjön"ami elv alapján eleve szelektáltunk,hogy ilyeneket nem hívunk meg...NA akkor most????Ilyenkorrr? :D Mindegy,lesz ami lesz....Köszi a jókívánságokat! :)
2013. máj. 27. 00:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!