Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó ötlet a nászajándéklista?
Hallottam, hogy mostanában nagy divat lett a nászajándéklista, és szerintem is nagyon jó ötlet ez. Már csak azért, mivel a rokonoknak, barátoknak nem kell törniük a fejüket mit is vegyenek, meg oszt nem lesz az, hogy esetleg valamiből 2 vagy 3 is lesz.
Van valaki aki már ezzel találkozott? Mit szóltatok hozzá?
Én itt láttam az ötlettett:
nekünk volt, és sokan mondták, hogy nagyon örültek neki, hogy olyan ajándékot vehettek, amit biztosan fogunk használni (így nem kidobott pénz a részükről).
Férjem excellben összeállította 1ik lapon témánkénti bontásban, 2 lapon ár szerint növekvőben. Így könnyen ki tudták keresni, mit szeretnének. Volt egy nagyon jó kontakt emberünk, aki telefonon is adott ajándékötletet, vagy emailben elküldte annak aki kérte.
Még1, mi a tárgy mellé írtunk megjegyzést is, ahol volt külön kérésünk. Pl Gumis lepedő, 2000Ft, 100%pamut, fehér.
Így amiknek egyféléknek kellett lenniük, egyformák is lettek (takaró, takaróhuzat). Gépeknél még néhány márkát, teljesítményt is írtunk. Tényleg csodajó ajándékokat kaptunk, alig volt bóvli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!