Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek jó ötlet a nászajá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jó ötlet a nászajándéklista?

Figyelt kérdés

Hallottam, hogy mostanában nagy divat lett a nászajándéklista, és szerintem is nagyon jó ötlet ez. Már csak azért, mivel a rokonoknak, barátoknak nem kell törniük a fejüket mit is vegyenek, meg oszt nem lesz az, hogy esetleg valamiből 2 vagy 3 is lesz.

Van valaki aki már ezzel találkozott? Mit szóltatok hozzá?

Én itt láttam az ötlettett:

[link]

2009. okt. 2. 20:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez egy nagyon régi népszokás felelevenítése.Az ország egyes részein elkészítették a listát.A két násznagy sorra járta a rokonokat,ismerősöket.Meghívta őket a lakodalomba,és a listáról kiválasztotta mindenki,amit vinni akart.A legközelebbi rokonokkal,meg a gazdagabbakkal kezdték,és a legszegényebbekkel fejezték be a hívogatást.Így a nagyobb ajándékot a tehetősebbek választották,a szegényebbeknek a kisebb ajándékok jutottak.Szerintem ez ma is okos megoldás.Csak jól kell megszervezni a kiválasztás módját.
2009. okt. 2. 20:47
 2/5 anonim ***** válasza:
Az öcsémék is csináltak az esküvő előtt. Fontos, hogy minden árkategóriában tegyél rá dolgokat, hogy az is találjon, akinek többtízezer forintja van rátok, és az is, aki csak párezer forintot tud kiadni. Esetleg csinálhattok kettőt: egyet a családnak a nagyobb dolgokról, egyet meg az ismerősöknek, barátoknak, amin az apróságok vannak.
2009. okt. 2. 20:50
 3/5 anonim ***** válasza:
Mi voltunk egy esküvőben, ahol lista volt. Megmondták, hogy mi közül választhatunk, de hogy pontossan milyet, azt nem. Csak ezzel is lehet olyan probléma, hogy nem olyat kapsz ami nektek tetszik, vagy amilyen az elképzeléstek volt. Szerintem ha listát csinálsz konkrétan írjátok meg, hogy mit kértek. Tipus, márka, szín, anyag...
2009. okt. 2. 21:36
 4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.
2009. okt. 2. 21:37
 5/5 anonim ***** válasza:

nekünk volt, és sokan mondták, hogy nagyon örültek neki, hogy olyan ajándékot vehettek, amit biztosan fogunk használni (így nem kidobott pénz a részükről).

Férjem excellben összeállította 1ik lapon témánkénti bontásban, 2 lapon ár szerint növekvőben. Így könnyen ki tudták keresni, mit szeretnének. Volt egy nagyon jó kontakt emberünk, aki telefonon is adott ajándékötletet, vagy emailben elküldte annak aki kérte.

Még1, mi a tárgy mellé írtunk megjegyzést is, ahol volt külön kérésünk. Pl Gumis lepedő, 2000Ft, 100%pamut, fehér.

Így amiknek egyféléknek kellett lenniük, egyformák is lettek (takaró, takaróhuzat). Gépeknél még néhány márkát, teljesítményt is írtunk. Tényleg csodajó ajándékokat kaptunk, alig volt bóvli.

2009. okt. 4. 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!