Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok tippet adni esküvői ajándékötletre?
Mi is most megyünk esküvőre! :) Én valami apró, de egyedi kis ajándékon törtem a fejemet. Vettünk egy "óriási" kerámia malacperselyt, és azt dekoráltam hozzájuk illően -egyik felét a vőlegénynek kedvessel, másik felét a menyasszony szívének kedvessel. "A közös vagyon megalapozása" szöveggel adom majd át nekik :) Lehet úgy csomagolni, hogy a masnira akasztod a borítékot, amibe a pénz van. Mi a menyasszonytáncba rakjuk majd be.
De lehet kapni pl "giliszta" formára hajtogatott törölközőt, és a kis réseibe lehet beletömködni a pénzt - mi ilyet kaptunk még régen. Illetve pénz-csokrot is adhattok. Vagy neten olvastam, hogy a legkisebb papírpénzre beváltották az összeget, amit szánni szerettek volna, és azt elhelyezték egy üveges képkeretbe, mint a legszepp saját kézzel készült festményt adták át :)
8 hónapos baba anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!