1 éves babával hogy oldanátok meg egy esküvői meghívást?
Figyelt kérdés
nyárra kaptunk egy meghívást vidékre (60km-re a lakásunktól). az esküvő délután lesz, oda el akarjuk vinni magunkkal, utána letenném aludni.
hogy lenne jobb?
-saját ágyában, otthon altatná nagyi? (ha én hiányoznék neki, vagy a szopi, akkor 60km-re vagyunk)
-lagzihoz közel keresni szállást, tehát nem a megszokott helyen őrizné az álmát a nagyi (de közel vagyunk mi is)
-másik nagyi vigyázna rá kb.éjjel 1ig, akkor hazavinni szegénykét, hogy otthon ébredjen.
-esetleg vigyük magunkkal, babakocsiban aludna
-más ötlet?
köszi!
2011. ápr. 29. 14:35
1/5 anonim válasza:
sztem a lagzihoz közel keressetek szállást, és így közel vagytok ti is, ő is, lagzi is, nagyinak meg mindegy, csak az unokájával legyen :)
2/5 anonim válasza:
Kislányom 7 hónapos lesz mikor esküvőre megyünk.Mi ott bérelünk szobát és majd Anyum fog rá vigyázni de én is ott leszek a közelben.
3/5 anonim válasza:
szerintem is lagzi közelébe legyen ő is a nagyival, mert tuti hiányoznál neki. Mi kb. fél évesen voltunk, igaz helybe, de nem kellett neki a hűtős tej, inkább addig nem evett, míg haza nem értem szopira.(szertartás és vacsi között)
4/5 A kérdező kommentje:
köszi!
akkor így lesz.
már 6 hetesen is járt lagziban a kisasszony, de akkor rövid ideig maradtunk, és velünk volt. remélem, ezt is bírja majd jól.
2011. ápr. 29. 14:52
5/5 anonim válasza:
Mi 15 hónapos kisfiúnkkal voltunk októberbe Krakkoba esküvőn,nem zavarta az idegen hely,de mivel csak mi voltunk hivatalosak,így én maradtam vele aludni vacsi után.Szerintem is a közelbe foglaljatok szállást,hisz a 60 km is egy óra út,addig nagyon sírna ha esetleg gond lenne.Szerintem így ti is sokkal nyugodtabban szórakozhattok majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!