Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit tegyünk hogy a végén jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyünk hogy a végén jó legyen?

Figyelt kérdés
Párommal most voltunk 6 èvesek, fèl ève pedig jegyesek. Szeretnènk összeházasodni. Ezzel az a "baj" hogy sajnos az anyagi keret nem valami nagy. Párom anyjával összevesztünk mert mi egy kisebb hitelt szerettünk volna felvenni a providentnèl hogy legalább egy minimális ünnepsèget tudjunk tartani, templomi esküvõ úgy sem lesz. Erre kiakadtak hogy ez mekkora marhaság, (de besegìteni nem segìtenènek, pedig lenne mibõl) ès folyton szìvják a vèrünket. Arra is gondoltunk hogy akkor 2 tanú ès ennyi,de ez nem lenne korrekt az èn szüleimmel szemben, mert õk mindenben támogatnának ahogy tudnak, csak nekik sincs mibõl. Tènyleg ilyen rossz lenne az a hitel? Mit tegyünk?
2013. máj. 13. 15:18
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
55%

Ja, hogy nem egyszerű eskövő lesz és a nem a szűkebb családdal.

Akkor hajrá, vegyetek fel hitelt.

2013. máj. 13. 18:24
 12/31 anonim ***** válasza:
100%
azt nem lehetne, hogy összedobja a pénzt a rokonság? ha az én rokonom lenne ilyen helyzetben, segítenék neki.
2013. máj. 13. 19:29
 13/31 anonim ***** válasza:
100%

A Providentnél a THM 300-450%, hát ez uzsora kamat...!

Tapasztalatból tudom mondani, hogy nagyon hasznos egy költségtervet készíteni(amiben összeírjátok, hogy mit szeretnétek és nagyjából mennyit tudtok szánni rá), így már reálisabb képet kap az ember, hogy mekkora összegre lenne szüksége, ill. kiderülhet mi az, amiben rokonok, barátok tudnak segíteni (pl. dekoráció, sütemények saját kezüleg is készülhetnek). Ha esetleg mindketten dolgoztok, akkor hitel helyett inkább a fizetési előleget érdemes megpróbálni, az kamatmentes...

2013. máj. 13. 19:57
 14/31 anonim ***** válasza:
44%

Szia!

Én nem vagyok a hitel ellen, és segítek is szívesen, ha tudok, írok e-mailcímet ha kell!

Én a helyetekben nem providentet, hanem esetleg folyószámlahitelt, vagy forint alapú szabadfelhasználású hitelt vennék fel. A folyószámlahitel azért jó, mert bármikor bármennyit visszatörleszthetsz bele!

Ha a polgári után csak kajálás lesz, nem zenés lagzi, akkor (meg szerintem egyébként is) felesleges a rokonoknak szállás! EZ csak egy új divat! Nálunk is 120 vendég volt, családon belül megoldották az ott alvást, vagy hazamentek, semmi gond nem volt belőle!

Ha kell segítség, írj! 800E Ft volt a napunk, ebben MINDEN benne van!

2013. máj. 13. 20:02
 15/31 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek pár válaszolóval.A Provident uzsora!
2013. máj. 13. 22:11
 16/31 anonim ***** válasza:
90%

A f*sznak jössz ide kérdezni, ha leszarod a válaszokat...

Akkor vegyetek fel hitelt, aztán adósodjatok el egy délutáni program miatt több évre... Gratulálok...

2013. máj. 13. 22:55
 17/31 anonim ***** válasza:
100%
Az hagyján, hogy hitel, de provident? Hogy lehet valaki ilyen hülye?
2013. máj. 14. 01:54
 18/31 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon-nagyon nagy butaság lenne felvenni hitelt, nemcsak provdentet, hanem bármilyet.Egyetlen napért. Elhiszem, hogy nincs pénzetek, de még várnék a helyetekben egy-két évet és utána házasodnék. Nekünk is csak kéttanús volt, pont emiatt, de mi nem akartunk várni.
2013. máj. 14. 11:28
 19/31 A kérdező kommentje:

Annyira okosok vagytok...

Azèrt tettem fel kèrdèst mert hasznos válaszokat vártam amit kaptam de az olyan primitìvek mint itt egyesek ezt úgy sem veszik èszre.

A providentnèl nem kèrnek semmit, otthoni szolgáltatás nèlkül a kamat nem uzsora, ugyanannyi mint egy normál hitelnèl mivel nem kell kifizetni azt hogy egy ember mászkál hozzád mivel utalsz, csak a sok "nekem azonnal kèzbe házhoz a lóvèt" ember ezt nem tudja ès befürödnek. Ez az èvekig adòs dolog meg kicsit túlzás mivel a max az a 66 hèt...

Az èrtelmes válaszokat ès tippeket köszönöm, amúgy azèrt nem szemèlyi kölcsönt gondoltam mert ott a minimum a 25 èv èn meg 24 vagyok ès kèrnek 9 havi munkaviszonyt ugyanannál a munkahelynèl a próbaidõn kívül ami megvan 1 munkahelyen csak eddig külsõs cèg által voltam ott most meg átvettek szóval olyan mintha kilèptem volna ès új helyen lennèk.

2013. máj. 14. 11:56
 20/31 anonim ***** válasza:
100%

Hétvégén én is buliznék egy jót, fel is veszek egy kisebb kölcsönt, 500-as kamatra, végülis megéri 4-5 óra bulizásért, 4-5 hónapig részleteket nyögni...

És még te hülyézel le másokat...

Nevetséges...

2013. máj. 14. 12:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!