Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vegetáriánusoknak milyen ételeket szoktak lakodalomba?
ebédre, uzsonnára, vacsorára és éjfélre is kellene valami.
nem lesz túl sok vegetáriánus és gondoltuk, hogy ők akkor majd egy helyre lesznek ültetve.... de hát sima zöldséglevest csak nem adhatunk nekik egy lagziba, vagy mégis?
a sajtot meg ilyeneket megeszik, azokkal nincs gond, de halat meg tengeri herkentyűket nem esznek. (vagyis úgy tudom, hogy egy lány igen, de ebben nem vagyok biztos)
sajnos nem az én családomban vannak, hanem a barátoméban és anyósom rendkívül nehéz eset, úgyhogy már nem is 'nyafogok' olyan dolgokért, hogy pl. hívjuk fel őket.
és nagyon nagyon szépen köszönöm az ötleteket!
még 1 kérdés: uzsonnára gondoltam sajtgolyóra is, ami különböző fűszerekbe van forgatva (a kinézetük remek volt) szerintetek ez egynek jó ötlet??
Szerintem ha már figyelsz a vegákra, akkor érdemes valami vegán (tojás és tej mentes) kaját is készíttetni, semmivel sem több fáradság mint a sima vega. Néhány ötlet: sült tofu a sültestálra, grillezett zöldségek, töltött káposzta hús helyett szójával, levesnek paradicsomleves, gazpacho, zöldborsóleves.
Egyébként ne izgulj, a legtöbb vega hozzá van szokva hogy nincs nagy választék. Én is voltam már pár lagzin ahol csak köretet ettem, ettől függetlenül nagyon jól éreztem magam :) Sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!