Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetne megúszni egy esküvői ceremóniát? .
31: - Ez nem kedv kérdése, ez egy elég kellemetlen dolog.
- A hasfájást ezért írtam, h levágós, de ha nincs más.
- Egy pár ilyen kínos szitut átéltem, egyébként nem különösebben parázok, nem megyek simán, ezt tisztáztam már otthon is, csak ürügy kellett volna.
- A vicc az, h este a lagziban szokták csak bekapcsolni a légkondit, vagy nagy légterű, s kellemes idő van benn (főleg este, amikor lehűl a levegő)
- Ott nem vagyok rosszul a tömegtől, mert ott már nem úgy ülünk mint a heringek.
Azt hiszem mindenre válaszoltam neked.
28: Nem gondolnám rinyálásnak, én csak egyszerűen tanácsot akartam, h sz*pjak kevésbé.
Egyébként thx. a megértésért (nem tom mi lehet, lehet, h az amit írtál)+ annak a pár embernek is, aki megérti, a többieknek pedig kívánok vmi hasonlót, h megértsék, h ez nem kedv kérdése, s nem is az, h nem szeretem az ilyen ceremóniákat (bár tényleg nem, de attól még végigülném, úgy, mint ha egy jó megkérne, h nézzem meg a Titanicot, azt is megtenném attól függetlenül, h nem vok rá kíváncsi).
megoldás: viselj könnyű nyári öltönyt (a téli gyapjú szerkót felejtsd el), a ceremónia amúgy is max.30 perc
egyébként meg kicsit nyávogásnak tűnik a dolog, ha csak nem vagy pánikbeteg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!