Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogy lehetne megúszni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetne megúszni egy esküvői ceremóniát? .

Figyelt kérdés
Nyár közepén lesz, utálom az ilyen ünnepségeket, de a legnagyobb probléma, hogy nem bírom elviselni az öltönyt abban a r*hadt melegben, ami valszeg lesz, a buli részt viszont nem hagynám ki. Megoldható ez? Hasfájás, rosszullét túl levágós.
2013. máj. 12. 22:06
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
0%
És még a lányokra mondják, hogy milyen körülményesek :) Nem értem mit problémázol ezen. Felveszel egy rövid ujjú inget nadrággal. Ennyi. Félre ne érts! Nyár közepén lesz a lagzi, Te meg már most parázol? Amúgy meg ha annyira meleg napra fog esni az esküvő, akkor az étteremben is meleg lesz, nemcsak a templomban. És ott is lesznek emberek. Ott nem leszel rosszul a tömegtől? Szerintem meg szánalmas és nem gyengén átlátszó, hogy hasfájásra vagy bármire hivatkozol, de hopp! az esti bulira minden elmúlik. Nem lenne egyszerűbb megmondani az igazat, hogy egyszerűen nincs kedved menni az esküvőre???
2013. máj. 13. 16:26
 32/37 anonim ***** válasza:
0%
Tényleg mocsok dolog nyáron tartani esküvőt, mindenki izzad, mint a ló. Egyesek még bűzlenek is. :S
2013. máj. 13. 17:01
 33/37 A kérdező kommentje:

31: - Ez nem kedv kérdése, ez egy elég kellemetlen dolog.

- A hasfájást ezért írtam, h levágós, de ha nincs más.

- Egy pár ilyen kínos szitut átéltem, egyébként nem különösebben parázok, nem megyek simán, ezt tisztáztam már otthon is, csak ürügy kellett volna.

- A vicc az, h este a lagziban szokták csak bekapcsolni a légkondit, vagy nagy légterű, s kellemes idő van benn (főleg este, amikor lehűl a levegő)

- Ott nem vagyok rosszul a tömegtől, mert ott már nem úgy ülünk mint a heringek.

Azt hiszem mindenre válaszoltam neked.

2013. máj. 13. 23:22
 34/37 A kérdező kommentje:

28: Nem gondolnám rinyálásnak, én csak egyszerűen tanácsot akartam, h sz*pjak kevésbé.

Egyébként thx. a megértésért (nem tom mi lehet, lehet, h az amit írtál)+ annak a pár embernek is, aki megérti, a többieknek pedig kívánok vmi hasonlót, h megértsék, h ez nem kedv kérdése, s nem is az, h nem szeretem az ilyen ceremóniákat (bár tényleg nem, de attól még végigülném, úgy, mint ha egy jó megkérne, h nézzem meg a Titanicot, azt is megtenném attól függetlenül, h nem vok rá kíváncsi).

2013. máj. 13. 23:28
 35/37 anonim ***** válasza:

megoldás: viselj könnyű nyári öltönyt (a téli gyapjú szerkót felejtsd el), a ceremónia amúgy is max.30 perc

egyébként meg kicsit nyávogásnak tűnik a dolog, ha csak nem vagy pánikbeteg

2013. máj. 15. 17:22
 36/37 A kérdező kommentje:
Nevezzük akkor inkább pánikbetegségnek, mert ez nem nyávogás, bár én se tudom mi ez, de inkább az, ha 2-ből kell választani.
2013. máj. 15. 19:11
 37/37 anonim ***** válasza:
Sehogy
2021. dec. 12. 12:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!