Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetne megúszni egy esküvői ceremóniát? .
Figyelt kérdés
Nyár közepén lesz, utálom az ilyen ünnepségeket, de a legnagyobb probléma, hogy nem bírom elviselni az öltönyt abban a r*hadt melegben, ami valszeg lesz, a buli részt viszont nem hagynám ki. Megoldható ez? Hasfájás, rosszullét túl levágós.2013. máj. 12. 22:06
11/37 anonim válasza:
Hmm... tényleg elgondolkodtató egy nyári esküvő, különösen az olyan, ahol ezer rokon van összecsődítve. A végén meg a sok dagadt, izzadt arcú mind-mind odajön, mert kötelességének érzi, hogy puszilkodjon. Pedig előtte már csatakosra puszilkodta magát a sok rokon nénivel meg bácsival. Pfúj.
12/37 anonim válasza:
Milyen esküvő az?
Felénk mindenki rövid ujjú ingben megy. Ott lóg a zakó a kocsiban, ha kéne az idő miatt, de senki se lesz bolond szétaszalni magát. Az ég szerelmére, egyszerű szerencsétlenek vagyunk, nem a királynő esküvőjéről van szó, miért ne lehetne rövid ujjú ingben lenni?
13/37 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Közelebbi rokonét is ellógtam, ez se lesz akadály talán, de jó lett volna vmi kifogás. Azt hiszem marad a hasfájás, ami estére elmúlik, vagy egy fontos találkozó délután. Vmi hasonló ötlet, cask jobb nincs komolyan? A rokonság lesz*rja sztem, csak anyám b*szogat, h hol a f*szban voltam, meg persze, ha a videón vmelyik h*lyének eszébe jut keresni, akkor égek. De majd tesóm fedez remélem. Nem bírom a zárt tereket, a csendben ülést és a meleget se. Ez van.
2013. máj. 12. 22:32
14/37 A kérdező kommentje:
Esküszöm olyan érzésem van az ilyen helyeken, mintha nem lenne levegő, s sztem a pulzusom miatt nem bírom, pedig nem vagyok izgulós típus, de alapból 100 körül mozog, itt viszont lehet felmegy 130-40-re is.
2013. máj. 12. 22:36
15/37 anonim válasza:
Akkor ne menj a lagziban se, az se a szabad ég alatt lesz, hanem épületben...
16/37 A kérdező kommentje:
Milyen ő pénzükön, többet nyomunk ajándékba, mint az egész vacsora, meg pia, főleg ha a menyasszony táncot is belevesszük, de mindegy. Egyébként, ha fullra beb*szok, akkor se tudom leinni azt a pénzt úgy számoltam.
2013. máj. 12. 22:38
17/37 A kérdező kommentje:
16: Akkor már nincs 50 fok, s tágabb a terület.
2013. máj. 12. 22:39
18/37 anonim válasza:
Polgárinál van légkondi, a templomok mindig hűvösek.
19/37 A kérdező kommentje:
4: attól, h pucérak, attól még lehet izzadás, csak mindenki lesz*rja.
2013. máj. 12. 22:41
20/37 A kérdező kommentje:
21: Lehet, h az vok, de nem ezért. Én szívesen végigülném ezt az egészet, de nem akarok úgy továbbmenni, hogy olyan vizes az öltöny, mintha összeh*gyoztam volna magam.
Ez nem tudom mi nálam, de nem bírom. Tudod milyen kellemetlen, hogy úgy ömlik a homlokomból az izzadtság, mint állat, s nem tudom miért (nem vok igazán túlsúlyos, 185/89). K*rva sz*r.
NEM AZÉRT nem megyek, mert nem bírom a rokonságot, vagy a ceremóniát, hanem ezért vazze.
2013. máj. 12. 22:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!