Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyibe kerül mostanság egy polgári esküvő?
Figyelt kérdés
Szombati nap lenne!Hol kell időpontot kérni?Kb. mekkora várakozási időre kell számítani?Minden érdekelne ami ehhez a témához fűződik!2013. máj. 11. 19:52
11/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!Holnap szerintem bemegyünk az anyakönyvvezetőhöz és utána érdeklődünk, hogy egyáltalán van e még hely azelőtt, hogy megszületne a baba!
2013. máj. 12. 16:11
12/18 anonim válasza:
Szia!
Nekünk most lesz idén az esküvőnk, szombaton. 10ezer forint mindennek együtt (terem, zene, kis dísz az asztalon, pezsgő).
Egyébként ha jól tudom min. 30 nappal az esküvő előtt kell bejelentkezni az anyakönyvvezetőhöz. Vannak okok amikor meg lehet tartani előbb is az esküvőt, de ezeket nem tudom.
Bár nem tudom hogy csak a gyerek miatt miért sürgős összeházasodni, nekünk 1,5 éves a picink és csak idén házasodunk. Így ő is élvezheti majd, meg mi is :)
De ez persze csak a ti döntésetek! Sok boldogságot!
13/18 gabszem válasza:
Nálunk Kecskeméten a polgármesteri hivatalban kellett időpontot kérni, nekünk júni végén lesz és novemberben kértük az időpontot, akkor nyitották az idei anyakönyvet és érdemes gyorsan menni, mert lefoglalják mások a jó időpontokat. Nekünk kijönnek a lagzihelyre, ott lesz a polgári és 24500 Ft-ba kerül. Nem tudom mennyi lenne ha a polg-hiv-ban lenne a ceremónia. Én úgy tudom, hogy van ahol csak pár ezer forintot kérnek van ahol meg 15ezret.
14/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a sok választ!Voltunk benn hétfőn megkérdezni és augusztus végén lesz az esküvőnk! :)
2013. máj. 15. 16:43
15/18 anonim válasza:
Bocsi hogy offolok, de megkérdezhetem hogy milyen iratokat kellett vinnetek a polgármesteri hivatalba?
16/18 A kérdező kommentje:
Szia!
Személyi, lakcímkártya és születési anyakönyvi kivonat!Azon kívül semmi nem kellett!
2013. júl. 25. 17:29
17/18 anonim válasza:
Köszi hogy válaszoltál! Sok boldogságot nektek! :)
18/18 A kérdező kommentje:
Igazán nincs mit! :)
2013. aug. 15. 15:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!