Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te a pároddal az esküvőt milyen hónapra vagy milyen módon választanátok ki az időpontot?
Az első házasságomat a névnapom napjára tettük. Rossz döntés volt. Soha nem ünnepeltük a házassági évfordulónkat.. Mert a névnapomat sem ünnepeltük meg..
A második házasságom semmilyen napra nem esett.. Csak egy nap volt amikor éppen kaptunk időpontot. Ezt viszont minden évben megünnepeljük.
Semleges napra tenném, vagy a megismerkedésünk évfordulójára - ami egyébként télen van :)
Extrém esetben akár télen is megtartanám az esküvőt (miért ne?), máskülönben viszont május esetleg június lenne (még az április is elfogadható, ráadásul az időjárás, bár kiszámíthatatlan, de elviselhetőbb, mint nyáron).
Arra gondoltam a szülinapomon lenne Valentin-napkor .
De ismeröseim azt mondják ne a szülinapomon legyen , mert HA véletlen elválunk,átkozni fogom azt a napot . :)))
Tiszta hülyék az ismerőseim,de lehet van benne igazság.
én sem tenném egy napra a szülinapommal, de nem az ismerőseid indoka miatt.
Anyám Éva, és kislány korában is mindig utálta, hogy neki csak délelőtt van névnapja, mert este Karácsony... :)
amúgy nálunk két hónap volt, a május és az október, ami szóba jött. Májusban Pünkösd, októberben pedig '56 miatt van hosszú hétvége gyakran. Tavaly keddre esett október 23., így a hétfő munkaszüneti nap volt, gondoltuk, legalább mindenki kipihenheti magát, így esett a választás október 20-ra. Plusz az évfordulókon is lehet majd hosszú-hétvégézni :) (már ha lesz miből... :( )
Az is közrejátszott, hogy ezekben a hónapokban nincs olyan sok esküvő, könnyebb jó és olcsó szolgáltatót találni... mi az éttermet szeptemberben, a fotóst és a videóst 2 héttel az eski előtt fixáltuk (elviekben mindkettő volt, csak épp 'közbejött' nekik valami...)
mi gondban voltunk az időponttal mert: azt szerettük volna ha évfordulón van az esküvőnk, de mivel az évfordulónk júniusban van, és 100 fok, ezt a lehetőséget hamar elvetettük mert nem tudom elviselni a meleget. a kedvenc évszakom a tél: így jött december
az évfordulónk napja 5.-e nem jött ki mert hétköznapra esett, így aztán 3.-át akartunk, de akkorra nem lehetett időpontot foglalni, így lett december 10
szóval június 5 az évfordulónk, december 10 a házassági évfordulónk. így fél évente évfordulót ünneplünk:)
hát így jött össze:) nem bánom:) nem kell teljes évet várni egy egy évfordulóra csak felet:)
27/N
Köszi a válaszokat .
Elgondolkozva a válaszok olvasása után , akkor mégsem a szülinapomra tesszük szerintem . .
Október 19.
Őszi esküvőt szerettem volna.
Ha az nem jött volna össze, akkor kora tavaszi (nem birom a meleget)
19-e a hónapfordulónk, már megszoktuk... November 19 az (5.) évfordulónk, de az már nagyon későn lett volna, túl hideg...stb...
Ráadásul nagyon közel van a szolgáltatók szempontjából, így jól jön, hogy szezonon kívülre esik....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!