Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fontos, hogy a bemutatkozásnál kiderüljön a családi állapotod?
Esküvő előtt állunk. Nálunk is felmerült a nagy kérdés: hogyan vegyem fel a leendő férjem nevét. Én átvágtam a rokoni kérdések gordiuszi csomóját, mikor közöltem, hogy sehogy. Erre nagy sopánkodások, hogy de akkor minek egyáltalán esküvő, hogy nem derül ki, hogy férjnél vagyok, hogy hol itt a tisztelet a leendő férjem felé. Én hiába mondtam, hogy miért, ha a férfi bemutatkozik, akkor kiderül, hogy van felesége? Ez miért csak a nőknél fontos? Meg egyébként, hol itt a tisztelet a nők felé? Az ő neve semmi?
Ti miért vettétek fel, ha igen, a férjetek nevét? Ha nem, akkor mivel védtétek ki a rokonok támadását :D?
Sőt, kapaszkodj meg 17-es: nálunk ő végzi a házimunka nagy részét, mert neki van több szabadideje.
Akkor szerinted én vagyok az úrnő?
Én megkérdeztem a vőlegényem..azt mondta szeretné, de én döntsem el, hiszen én fogom viselni... F.-né B. O. leszek....pont személyit kell cserélnem, jogsim is utána jár le pont, tb kartya is új kellene, hiszen szanaszét van szegény... Úgyhogy nekem még jól is jön:)
Amúgy a család érvelése h...ség... Ne vedd ha nem akarod, ne hqgyd magad rábeszélni,
"Az utcán jön szembe 3 késes, ki akar rabolni. Te fogod megvédeni magad a szülésre tervezett testeddel, avagy a hapsid a harcra tervezett testével?"
Lehet, hogy te egy kommandóshoz mentél hozzá, de elmondanám: 3 késes fickóval szemben egy átlag férfi (még akkor is ha nem puhap.cs) esélytelen. Amúgy meg nincs mindig mellettem díszkíséret, elvégre ha a férfiember napközben dolgozik, este meg fáradt, akkor ki se lépjen egy nő az utcára????
" A házimunkát meg azért végzik a nők, mert a hapsi addig szerzi a lóvét és elfoglalt és elfárad."
Azért az irodánkban tudtam volna neked mutatni pár férfikollégát, akik a lazább időszakban neteztek egész nap. Maaaarha fárasztó!!!
" Régen rossz, ha egy nőnek a házimunkán túl is dolgoznia kell."
Arra nem gondolsz, hogy sok nő ÖNKÉNTES választása az, hogy dolgozni akar, mert a játszótér-konyha-hálószoba szentháromsága nem elégíti ki a szellemi igényeit?
én maradnék a saját nevemen. mert az vagyok én.
ha valaki nagyon szabadulni akar a sorsától, vagy annyira védelemre szorul, akkor válaszzon új nevet.
A saját nevemet használom, soha nem írom le sehova, hogy férjezett vagy házas, (csak ha kifejezetten hivatalos helyre kell), és nem hordok jegygyűrűt, a férjem sem. Viszont TUDOM, hogy házas vagyok, és ehhez tartom magamat.
A rokonok támadásait nem kivédeni kell, hanem vagy visszatámadni, és helyretenni vagy ignorálni őket. Senkinek sincs joga téged támadni, sem igazgatni, hogy hogyan hívjanak, hogyan viseld a nevedet, hogyan érezzed magad.
A tisztelet akkor van meg, ha az ember tiszteletreméltóan viselkedik és él - ez MINDENKIRE vonatkozik: kor, nem, családi állapot stb. nem számít.
Esküvő azért kell, ha kell, mert TI ketten így döntöttetek. Mindenki más azért van ott, hogy téged és a férjedet ünnepeljen, hogy egybekeltek.
Mondd, kinek akarsz megfelelni? A hülye rokononaidnak, akiket a vérségi kötelék kapcsán kaptál a nyakadba, vagy önmagadnak, akivel a egész életedben egy bőrbe zárva élsz, a legbensőségesebb kapcsolatban? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!