Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan vettétek fel a férjetek nevét?
Figyelt kérdés
2013. máj. 8. 16:14
21/22 anonim válasza:
kötőjelesen vettem fel X-Y Z módon
szerencsére jól hangzik a két név együtt. a né végződéstől meg a falat kapartam mindig is....plusz a saját nevemet se akartam elhagyni.
ha a kötőjeles verzió nem lett volna, akkor csak a vezetéknevét vettem volna fel a keresztnevem mellé.
szeretem az új nevem:)
27/N
22/22 anonim válasza:
Ha nekem egyszer lesz férjem, akkor szerintem én is kötőjeles verziót fogom felvenni, mert mi vagyunk az egyetlen ilyen vezetéknevű család, és sajna nincs fiútestvérem aki továbbvihetné, és nem szeretném ha kihalna ez a szép vezetéknév. A hugaimnak nem tetszik a vezetéknevük, szóval gondoltam, én magamra vállalom a továbbvitelt, mert nekem meg tetszik :D Egyébként ha lesz gyerekem, én úgy akarom adni a nevüket is, hogy az enyém is benne legyen. Tehát pl. "Kovács-Nagy Dorina" :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!