Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan vettétek fel a férjetek nevét?
Figyelt kérdés
2013. máj. 8. 16:14
1/22 anonim válasza:
Én felveszem a völegényem vezetéknevét és marad a keresztnevem.
3/22 anonim válasza:
Majd csak augusztusban fogom! :)
De így: Xné Y Z
Remélem érted! :)
5/22 A kérdező kommentje:
Utolsó! Mint mondjuk Kovács Istvánné?
2013. máj. 8. 16:34
6/22 anonim válasza:
Még nem vagyunk házasok, de Xné YZ leszek.
Szeretném ha látszódna a nevemben is, hogy házas vagyok(lásd Xné), ugyanakkor a saját nevemet is szeretném megtartani, mert nincs fiútestvérem, aki tovább vihetné a családnevünket.
Az X-Y Z pedig nem tetszik.
7/22 anonim válasza:
példának okáért:
kovácsné Balogh Mónika
ezáltal tudják hogy házas vagyok és meg is tudnak szólítani a keresztnevemen.
9/22 anonim válasza:
én maradok a saját nevemnél. pedig nagyon tetszik a barátom vezetékneve is, de simán kicserélni nem szeretném, mert az olyan, mintha én is az egyik tesó lennék (sokan vannak), kötőjellel nem írnám, mert a két keresztnevemmel idiótán mutatna, a -né dolog meg soha nem tetszett. szóval marad az eredeti nevem. különben is, adtak nekem a szüleim egy teljes nevet, amihez hozzászoktam, miért dobnám el?
10/22 A kérdező kommentje:
Én is így eszem majd fel a férjem nevét.
2013. máj. 8. 17:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!