Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mik történnek a lánybúcsúkon?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik történnek a lánybúcsúkon?

Figyelt kérdés
Az előző kérdés ihletett viszont a másik oldalról. Ugye a férfiak táncoslányt hívnak, a nők is? Én azt hallottam több helyről hogy menyasszonynak sz*pnia kell a táncosfiút.
2013. máj. 4. 14:45
 1/7 anonim ***** válasza:
Akinek táncosfiúra van szüksége írjon privit!! :D
2013. máj. 4. 14:50
 2/7 anonim ***** válasza:
a nők nem hívnak táncoslányt...
2013. máj. 4. 15:01
 3/7 anonim ***** válasza:
A nők csippendél fiút hívnak. Pfffff... amatőrök.
2013. máj. 4. 15:10
 4/7 anonim ***** válasza:
71%

igen, különben nem mehet férjhez! :P

OMG! hol hallasz ilyeneket? mert elég alpári közegre utal, ha felétek ez a bevett gyakorlat.

eleddig olyan lánybúcsúkról hallottam, h a csajok elmentek bulizni, jól berúgtak, a menyasszony kapott kukitortát, meg volt olyan röhejes szalag a testén mint az anyakönyvvezetőknek, és rá volt írva h ő a menyasszony. persze lehet, h útközben megkóstolt pár hapsit, de erről a saját érdekében mélyen hallgat.

2013. máj. 4. 15:21
 5/7 anonim ***** válasza:
Sztem embere válogatja. Vannak olyan menyasszonyok, akik csak egy beszélgetős-borozós/teázós-filmnézős csajos estét tartanak. Vannak, akiknek a barátnői kihívásokat, feladatokat adnak fel nekik (petrezselymet kell árulnia, táncolnia kell egy forgalmas utcában, fotózkodnia kell idegenekkel... akármi), vannak a kukitortás mókák, és vannak azok a hardcore bulik is, ahol jön a chippendale srác vagy a hímr.ngyó, aztán elszabadulnak a gátlások :D. Mondjuk sztem azért arányaiban leánybúcsúból több van, ami visszafogottabb, mint legénybúcsúból.
2013. máj. 4. 17:49
 6/7 anonim ***** válasza:
Én kaptam nyuszifüleket(úgy mondja a férjem nekem, hogy nyuszi), meg fátylat és ebben voltam egész este. Nálam otthon iszogattünk, beszélgettünk, aztán elmentünk vacsizni, majd haza. Akartunk volna bulizni is, de nagyon ügyesen belázasodtam aznap éjjel, nem volt sok kedvem. Ettől függetlenül jó volt, eszünkbe se jutott se táncosfiú, se szopás.
2013. máj. 4. 18:33
 7/7 anonim ***** válasza:

Mi most szervezzük a leánybúcsút a barátnőmnek. De nem is lesznek táncos fiúk...

Ahol ilyen feladat van, az elég érdekes társaság lehet.

2013. máj. 4. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!