Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Kinek szól a nagy nap: az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek szól a nagy nap: az ifjú házasoknak vagy a rokonoknak?

Figyelt kérdés
Komolyan érdekel, mit gondoltok erről. Az esküvő, a lagzi alapvetően kinek kellene, hogy jó emlék maradjon: az ifjú párnak vagy a vendégeknek? Magyarán kinek az ízlése, kinek a vágyai legyenek teljesítve aznap? Ha a párnak van valami különlegesebb ötlete, a násznép alkalmazkodjon, vagy a pár? Sok ilyen fórumban olvasom, hogy pl sokkal fontosabb, hogy a nagynéni szereti-e a húslevest, vagy a nagypapa milyen zenére táncolna, mint hogy milyen ízlésű maga a pár... Pl ha a pár utálja a pörköltet, vagy épp nem mulatós zenét akar, akkor is inkább bevállalja, mert azt kell... Meg inkább a rokonokat hívják meg akár távolról is, mint a saját barátaikat. Ti hogy döntöttetek, hogy fogtok dönteni?
2013. máj. 1. 09:57
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:
Hogy te milyen bunkó vagy :(
2013. máj. 2. 16:56
 32/36 anonim ***** válasza:
31%
Miért bunkó? Ez az igazság. Tulajdonképpen kérdeztél egy hülyeséget, mert hogy gyerekfejjel férjhez mentél és hagytad elcseszni az esküvődet, majd saját magadnak is ellent mondtál a végén meg közölted, hogy te biztos nem szólsz majd bele. Az egésznek semmi értelme nem volt.
2013. máj. 2. 22:52
 33/36 A kérdező kommentje:
25 évesen mentem férjhez "gyerekfejjel". Épp elég kérdés szól itt esküvő témában arról, hogy hogy elégítsük ki a vendégek igényeit, mi illik/nem illik. Van egy tonna kérdés elnyomó szülőkről meg gonosz anyósokról is. Akkor miért pont ez a kérdés bántja a szemedet, miért hülyeség? Minden normális választ felpontoztam, de azt nagyon nem bírom, ha a millió kérdés közül egy válaszoló azt képes mondani, hogy téma lezárva. Ha nem tetszik a kérdés, ne írj hozzá, de "téma lezárva"? Kb. Mintha az anyám mondaná, semmibe véve a másik érzéseit... Ha nekem ez a baromi nagy problémám, amit itt szeretnék megbeszélni, akkor itt fogom megbeszélni. És minden normális választ köszönök.
2013. máj. 3. 07:56
 34/36 anonim ***** válasza:
31%
Ezen a "téma lezárva" mondatomon is 10 évig fogsz rágódni, mint az esküvődön? Szegény. Sajnálom, hogy tönkretettem egy újabb évtizedet az életedből, pedig én nem is vagyok az anyád.
2013. máj. 3. 11:51
 35/36 anonim ***** válasza:
34%

De te nem beszéltél meg semmit. Feltettél egy kérdést, amire nem hallottad meg a válaszokat, aztán gyakorlatilag tök mást és a kérdés szempontjából hülyeségeket is beszéltél.

Utolsó, ezen krva jót röhögtem.

2013. máj. 3. 12:55
 36/36 A kérdező kommentje:
Kedves 75 és 76 százalékos! Fogalmam sincs, hogy mi a bajotok, de eresszétek ki a gőzt máshol. Megértettem, hogy nem vagyunk egy hullámhosszon, de sértegetni és lenézni nem kell másokat, az titeket minősít, nem engem. Remélem, ha csalódás fog egyszer érni az életben, veletek megértőbben bánnak majd, mint ahogy ti teszitek most. Amúgy szép és boldog hétvégét nektek is.
2013. máj. 3. 15:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!