Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Kőbányai polgármesteri hivatal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kőbányai polgármesteri hivatalban ifju házasoknak adnak valami pénzt?

Figyelt kérdés

Volt régebben hogy ifju gázasoknak a polgármesteri hivatal adott pénzt vagy utalványt most van ilyen vagy már elavult?

Létezik hogy van valahol?

Köszi előre is a választ!

2009. aug. 31. 19:25
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:

kiegészités.16 hetes babás vagyokmfebruárban születik a baba.

van egy lakásom kőbányán a nevemen nem tudom más számit e.

2009. aug. 31. 19:28
 2/12 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem nem adnak. Nekem ott lakik a rokonom, most esküdtek és nem adtak semmit. Az nem befolyásoló tényező, hogy terhes vagy.
2009. aug. 31. 19:46
 3/12 A kérdező kommentje:

Azt gondoltam.

Én ugy hallottam hogy adnak kiváncsi voltam hogy hátha van e valakinek tapasztalata.Nekem mást mondtak.

2009. aug. 31. 19:48
 4/12 anonim ***** válasza:
0%

Menj ki az USA-ba szülni! :D

Ha az USA-ban szülöd meg a gyereked, akkor 18 éves koráig havi 1000 dollárt kaptok utána (és USA állampolgár lesz)...

2009. aug. 31. 20:04
 5/12 anonim ***** válasza:
80%

utolsónak

ez nem igaz, az én kisfiam ott született, véletlenül

és egy fityinget se kapunk, kaptunk,

sőt rengetegbe került a kórházi ellátás, mert 2 hónappal hamarabb született, intenzív-inkubátor-légzésleállás stb.

örülünk hogy életben van, egészséges baba, és lassan 2 éves lesz

2009. aug. 31. 20:23
 6/12 A kérdező kommentje:

Mem tudsz olvasni???

Ha nem a kérdésre válaszolsz mindek irsz?

nem szülési pénzt kérdeztem hanem Esküvő utánn ifju házasoknak tudod mint régen!!! Meg ahol néhány jobb hejen adnak!!

Gyereknek ennek semmi köze!!!

2009. aug. 31. 20:43
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
Nekem meg egy barátnőm direkt szülni ment ki az USA-ba kétszer is, mindkét gyerek után kapja az 1000-1000 dollárt! :D
2009. aug. 31. 20:56
 8/12 anonim ***** válasza:

Nem lehet h annak adnak pénzt, aki a baba születése előtt több időt is kint tölt? és nem csak véletlenül születik ott?

Szerintem manapság már nem szokás, hogy az ifjú pár pézt kap az anyakönyvvezetőtöl :S Régen ez szép szokás volt :)

2009. aug. 31. 21:24
 9/12 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező! Most mit agresszívoskodsz? Nem adnak pénzt és ennyi! Felháborodhatsz! Máshol sem adnak...
2009. szept. 1. 14:24
 10/12 anonim ***** válasza:
35%
Milyen hülyeség ez hogy pénzt adnak az USA-ban? Én állampolgár vagyok itt, itt születtek a gyerekeim, nem hogy pénzt nem kaptam, de még én fizettem, nem is keveset. Itt az állam nem ad semmit, nincs GYES meg ilyenek, szóval ne beszélj butaságot.
2009. szept. 1. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!