Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kőbányai polgármesteri hivatalban ifju házasoknak adnak valami pénzt?
Volt régebben hogy ifju gázasoknak a polgármesteri hivatal adott pénzt vagy utalványt most van ilyen vagy már elavult?
Létezik hogy van valahol?
Köszi előre is a választ!
kiegészités.16 hetes babás vagyokmfebruárban születik a baba.
van egy lakásom kőbányán a nevemen nem tudom más számit e.
Azt gondoltam.
Én ugy hallottam hogy adnak kiváncsi voltam hogy hátha van e valakinek tapasztalata.Nekem mást mondtak.
Menj ki az USA-ba szülni! :D
Ha az USA-ban szülöd meg a gyereked, akkor 18 éves koráig havi 1000 dollárt kaptok utána (és USA állampolgár lesz)...
utolsónak
ez nem igaz, az én kisfiam ott született, véletlenül
és egy fityinget se kapunk, kaptunk,
sőt rengetegbe került a kórházi ellátás, mert 2 hónappal hamarabb született, intenzív-inkubátor-légzésleállás stb.
örülünk hogy életben van, egészséges baba, és lassan 2 éves lesz
Mem tudsz olvasni???
Ha nem a kérdésre válaszolsz mindek irsz?
nem szülési pénzt kérdeztem hanem Esküvő utánn ifju házasoknak tudod mint régen!!! Meg ahol néhány jobb hejen adnak!!
Gyereknek ennek semmi köze!!!
Nem lehet h annak adnak pénzt, aki a baba születése előtt több időt is kint tölt? és nem csak véletlenül születik ott?
Szerintem manapság már nem szokás, hogy az ifjú pár pézt kap az anyakönyvvezetőtöl :S Régen ez szép szokás volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!