Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek szól a nagy nap: az ifjú házasoknak vagy a rokonoknak?
Szerintem is jó kicsit középúton járni ebben a témában, hiszen én nem azért hívom a vendégeimet, hogy ne egyenek semmit, mert nem tetszik nekik a kaja, avagy füldugóval üljenek, mert nem jó a zene.
Szeretném ha mi is és ők is jól éreznék magukat, együtt örülnének és ünnepelnének velünk, ennének, innának, mulatnának.
Én is azt mondom, hogy az arany közép utat kell megtalálni.
Első sorban ez a fiatal pár napja, de gondolom nekik is akkor marad emlékezetes, ha mindenki jól érzi magát.
Mindenképp ügyelnék arra, amit az egyik válaszoló is írt, hogy van-e olyan vendég, aki laktózérzékeny stb.
Viszont olyan szélsőséges igényeket már nem tudnék figyelembe venni, hogy "ő ízlése szerint volt-e fűszerezve a franciasaláta... " Ezek már annyira apró dolgok, ha valaki ebbe köt bele, akkor annak nem is lehet megfelelni.
Tartsatok az évfordulótok alkalmából egy amolyan "második" lagzit, ami már olyan lesz, amilyet szeretnétek! :)
Azt én se hagynám, hogy ilyen szinten beleszóljanak a döntéseinkbe, hiszen még is csak a mi esküvőnk, de azért azt szeretném, ha jól éreznék magukat a vendégeink. Mindenkinek nem tudunk a kedvére tenni, mindenkihez nem lehet alkalmazkodni ez tény. A mi ízlésünket viszont hajlandóak vagyunk kicsit mi is formálni, ha a vendégség is "befogadóbb" lesz. Ez szerintem egy kicsit oda vissza játék.
Ha én black metal esküvőt akarok és feketében vonulok oltár elé, akkor úgy fogok... Meghívok mindenkit, akivel szeretném megosztani ezt a napot. Akinek nem tetszenek az ötleteim az nagy sajnálatomra nem jön el és kész.
Mondjuk én nem vagyok ilyen szélsőséges, de nekünk is vannak a párommal olyan rigolyáink, amit szeretnénk viszont látni az esküvőn. Finomítjuk annyira, hogy ez ne legyen a vendégek számára sem elviselhetetlen, de azért még is benne legyen és kész. Ha valakinek nem tetszik, még mindig mondhatja azt, hogy nem jön el.
Jajj, te szegény! Szabad tudni, hogy mik voltak azok a dolgok, amik ennyire mély nyomot hagytak benned?
Én is azt írtam, hogy az arany középút a legjobb, de azért ha ennyire rossz élményként maradt meg neked, akkor az már nem nevezhető annak.
Egyik munkatársam ősszel megy esküvőre, s ott a pár pl azt találta ki, hogy mindenki középkorú ruhákban fog lenni az egész lagziban. Persze a pár állja mindenki ruhájának a bérlését, amit majd ott az esküvő helyszínén vesznek fel.
Viccelődtünk is vele, hogy csak nehogy úgy berúgjanak, hogy abba mennek haza, s néznék őket az úton, hogy kik ezek.:D
Én úgy gondolom az ifjú párnak kell, hogy megfeleljenek a feltételek. Azért gondolom így, mert egy vendég elmegy életében 5-10 esküvőre vagy többre, némelyik jó, némelyik kevésbé, de ezt hamar elfelejti, mert nem az Ő életének fő eseménye. Viszont az embernek saját esküvője csak egy van (na jó, lehet, hogy 2), akkor az olyan legyen, hogy boldogan emlékezzenek rá 20-30 év múlva is.
Szerintem.
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!