Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hány ember volt az esküvőtökön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány ember volt az esküvőtökön? Kevés résztvevő cikinek számít?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 27. 22:48
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

21 ember volt a miénken, csak a szűk család.

Étteremben megvacsoráztunk, táncoltunk.

Sógoromék hívtak szomszédot, kollégát, volt osztálytársat az esküvőjükre,voltak majdnem 100-an, én mégis az enyémen sokkal jobban éreztem magam.

Nem azért, mert az az én esküvőm volt, hanem mert családiasabb volt, nem a tömegben voltam ismeretlenekkel leültetve sok-sok asztalhoz egy teremben, nekem az túl személytelen volt.

2013. ápr. 28. 09:13
 12/18 anonim ***** válasza:
*aki
2013. ápr. 28. 09:58
 13/18 anonim ***** válasza:

Mi 20-an leszünk (plussz-minusz 1-2), de nem érzem cikinek. Lesz egy jó zenészünk, aki megteremti a hangulatot, úgyhogy nem aggódom. :)

24N

2013. ápr. 28. 10:46
 14/18 anonim ***** válasza:
50-en voltunk, ebben már benne van a fotós, zenekar is. Én nem éreztem egyáltalán cikinek, sőt örültem, hogy csak közeli rokonok, barátok vannak ott. Bár 1-2 emberről még így is le tudtam volna mondani utólag.
2013. ápr. 28. 11:14
 15/18 anonim ***** válasza:

60.

De vagy huszan leléptek hamar. A végén úgy ötkor vagy 15-en voltunk, ebből kb. 6-8 ember volt tényleg aktív, de úgy beindultunk, hogy volt aki még meg akart indulni bulizni valahova. :) Nagyon jó volt.

2013. ápr. 28. 12:46
 16/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ :) A miénk is kis létszámú lesz :) Meghittebbnek tartom és bámészkodódat sem szeretnék, akik ki tudja miket mondanak a hátunk mögött, de kíváncsiságból eljönnének.
2013. ápr. 28. 19:22
 17/18 anonim ***** válasza:
Velünk együtt 17. Férjem hatalmas lagzit szeretett volna, de nagy szerencsémre nem volt rá pénzünk.:) Nem is éreztem volna magam jól. Testvérek, szülők, néhány barát, pont jó volt. Ennyien is olyat mulattunk, mintha igazi hatalmas, nagy légyszámú lagzi lett volna.
2013. ápr. 29. 08:28
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Mi most készülünk az esküvőnkre. Úgy indultunk neki, hogy kis, meghitt, szép esküvőt és lagzit akarunk. Mivel a szűk család ragaszkodott néhány rokonhoz is, így 50-60-ban húztuk meg a határt. Ebből az lett, hogy jelenleg a fél rokonság meg van ránk sértődve, és nem fognak eljönni, mert ők szolidarítanak azokkal, akiket nem hívtunk meg.

Szóval könnyű azt mondani, hogy majd kicsit szervezünk, de a legsúlyosabb családi zavarok épp ezen a ponton ütköznek majd ki. Jól át kell gondolni, és bár mindenki el fogja mondani, hogy "ez legyen a ti napotok" meg "úgy csináljátok, ahogy ti akarjátok", a kritikus pillanatban bárki képes lesz fél nap alatt kifordulni önmagából, és lövészárokból lövöldözni. :(

2013. ápr. 29. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!