Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány ember volt az esküvőtökön? Kevés résztvevő cikinek számít?
Anyámék 2 tanúval esküdtek, mai napig együtt vannak békében.
Ami nagy banzájszerű esküvőre hivatalos voltam az elmúlt 10 évben, abból egy kivételével mind felbomlott. Nem az számít, hogy hány embert hívtok meg, hanem az, hogy jól érezzétek magatokat és utána boldogok legyetek.
az anyakönyvvezetővel együtt 5en voltunk.
32/N, 4 éve házas
3-as vagyok.
nem, nem volt ciki, viszont életem legklasszabb napja volt:-)
120fő volt
nem ciki a kevés, az legyen ott, akit Te, Ti szeretnétek!
Nem, az a ciki, ha rosszul érzed magad a saját lagzidon. Mi kicsit szeretnénk, egy nyaralással egybekötött tengerpartit, max. két tanú, mert annyit kell mindenhol, de mivel most babát várok, a dolog napolva. Ráadásul azért ennek utána kéne járni, hogy hol, mikor és miként lehet...
A lényeg, hogy olyan legyen, amilyet akartok és le kell tojni, ki mit gondol cikinek. A ti napotok, akinek máshogy tetszene, az csinálja a sajátját máshogy.
70-en voltunk, pont elég volt, mert volt buli zene tánc, de mégis ki lehetett bírni anyagilag!!! Mindenki élvezte!!!
12 éve vagyunk együtt, 8 éve házasok, a lányunk 4 éves, júniusban születik a fiún;)
Lányom keresztelőjén 20-an voltunk, az ebéd volt, de szerintem ennyi fő minimum kell, hogy el tudjanak beszélgetni az emberek, legyen egy kis hangulat...
nekem inkább a túl sok lenne kellemetlen és macerás. inkább legyen ott kevés, és valóban fontos ember, mintsem megetessek 100at, akiknek a felét felületesen ismerem, vagy épp valami jópofizás miatt meg kellett hívni.
ha nekem valaha esküvőm lesz, tuti nem szórom el rá a megtakarított a pénzem, szóval 2 tanús jellegű, max a nagyon szűk család, és a legjobb barátnőm lenne ott. még akkor is kijön 100ból, ha valami hiperextra dolgot szeretnénk. :)
nekem a nászút és a leendő gyermekünk babaszobája fontosabb.
77 fő volt nálunk, ebből kb 50 az a ki tényleg közeli rokon vagy barát, a többi ismerős.
Szerintem az ilyen kéttanús esküvők cikik.. Ha valahinek annyira nincsenek barátai és annyira nincs jóban a családjával, hogy nem akarja őket az esküvőjén látni, az gáz.
Szóval legalább a szűk család és közeli barátok legyenek ott. Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!