Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Névházasság vagy szerelmi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Névházasság vagy szerelmi házasság?

Figyelt kérdés

Névtelen kívánok maradni. XY megkeresett, hogy Ausztráliába vándorolna ki és feleséget keres. Előtte szeretne megházasodni egy magyar nővel. Megígérte, mindent fizet (repülőjegyek, szállás) és komolyan udvarolt. Teljesen elvarázsolt a kedvességével, mosolyával. Később mégiscsak bevallotta, névházasság lenne, mert neki nincs XZ diplomája és angol IELTS6 nyelvvizsgája, ami kell a letelepedéshez. Nekem van. Részletezte a tervét, amiben én lennék, a feleség a fő vízumkérő, és ő a házastárs vagy "mellékszereplő". Tudnotok kell, én a kivándorlás minden pontjának megfelelek, én vagyok a tökéletes. De ezek után már csak az motoszkál a fejemben, csak ki akar használni? Azt is kijelentette, szó szerint, rá se nézhetek más férfiakra, ő elég féltékeny típus. Vagy csak attól fél, nehogy mással összejöjjek ott kinn, mert akkor én felbontanám a házasságot és otthagynám...és akkor ő jöhet haza rögtön!

Nagyon jó pasi külsőre, de nem akarom, hogy kihasználjon. Igazából, ha elég pénzem összegyűlik, rá nem is lenne szükség. Arról nem tud, hogy én is erre spórolok XYZ bankszámlán. Sőt, azt mondtam, nincs semennyi pénzem. De van kinn ausztrál rokonom is, aki tud segíteni. Ez a bevándorlás egyik fő feltétele, mint "biztosíték".

A nyárra tervezi velem az esküvőt, két hónapon belül.

Eléggé rosszul esett nekem lelkileg ez a dolog, megviselt amikor tudatosult bennem mindez, hogy lehet, csak színjáték az egész. Vagy csak paranoiás vagyok? Szerelmi házasság vagy névházasság? Mit gondoltok? Rúgjam seggbe azonnal?

#házasság #névházasság
2013. ápr. 24. 19:22
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

19:35-ös: Igen, megfordult a fejemben, hogy ha csak kihasznál én is kihasználom őt és az ő pénzéből utazok ki, majd faképnél hagyom. De az az igazság, szeretem is valamennyire, ha nem is az a lángoló szerelem, de az első perctől kezdve tetszett a férfi. Ez nem is volt soha kérdés. De megfogadtam, ha csak ki akar használni én is "viszonzom" azzal, hogy Ausztráliában teszem lapátra. De nem akarok stresszt, sem tetlegességig fajuló vitát.

Mivel jól megy az angol, lehet, kimegyek Angliába pár hónapra, akkor hamarabb összejön a kiutazáshoz szükséges teljes összeg. Ez is megfordult a fejemben. Németül is kiválóan beszélek.....de az a bizonyos tüske bennem csak növekszik és egyre feszültebb vagyok miatta. Ilyen helyzetben még sohasem voltam, hiába van X nyelvvizsgám és XYZ szakmáim + diplomák.....a párkapcsolatokban felmerülő "szokatlan" helyzetek megoldása a legnehezebb feladat számomra, most így érzek.

2013. ápr. 24. 20:43
 12/30 anonim ***** válasza:
szerintem nem jogos az a tüske. ő egyértelműen kihasznál téged abban az értelemben, h a vízumhoz megfelelő házastársat keres és ezért választott téged, mert ennek a feltételnek megfelelsz. nem pedig azért, mert tetszel neki, mint ember/nő. de a te efejedben is megfordult, h kihasználod őt, majd dobod, szóval egálban vagytok, bármennyire is bántva értzed magad, valójában te se vagy "különb". ez egy üzleti ajánlat. rájöttél, h neked nem ér annyit. akkor ne csináld, utasítsd vissza és utazz ki a saját pénzeden, egyedül. abban viszont nincs igazad, h emiatt haragszol. csak a hiúságodat sérti, h egy általad jónak tartott pasinak nem önmagadért kellesz, hanem a körülményeid, eredményeid miatt. ilyen van, ezt a békát le kell nyelni. csak ne sétálj bele a csapdába, lépj tovább, ennyi. de felelsleges emiatt haragudni
2013. ápr. 24. 20:53
 13/30 A kérdező kommentje:
A másik a volt párkapcsolataim viszonylag egyszerű, unalmas, de őszinte kapcsolatok voltak, hazugságok nélkül. Vagy én hűltem ki érzelmileg vagy a pasik, de korrekt módon szakítottunk. Ez a mostani teljesen más. "Színésszel" még nem volt dolgom...csak unalmas hivatalnokokkal, mindkét exem irodai aktakukac volt. Ha valami nem tetszett nekik, az még a fülükön is látszott. Ez a mostani olyan pókerarcú...én soha nem beszéltem az exekről, betartom az íratlan szabályt, mert rontja a nő értékét, ha elkezd siránkozni vagy dicsérni. Azért nagyjából tisztában vagyok mi az ami beszédtéma és mi az amiről hallgatni kell, főleg az elején. Most azon gondolkodom, mit is mondjak ennek a mostaninak, ha én akarok szakítani vele, mi lenne a legjobb szöveg.
2013. ápr. 24. 20:55
 14/30 A kérdező kommentje:
20:53-as: valóban a hiúságomat sérti, így igaz. Az az a bizonyos tüske, amit dühnek is neveznék, de kemény dühnek. Még itt van benn, még nem adtam ki. Nagyon bánt, mert én tényleg egy szép románcot reméltem és egy boldog házasságot. De való igaz,én is ki tudnám használni, ha akarom, csúnyán kiszúrhatnék vele, de alapvetően becsületes ember vagyok...ha ilyet tennék, tudom, csak a bosszú vezetne és nem az a pénz, amit legombolhatnék róla. Nem az a nő vagyok aki hisztizik, én soha sem hisztiztem, soha életemben,komolyan. Minta barátnő voltam sokáig az exeim szemében. De tudnék egyetlen egy olyan övön aluli ütést mérni a palira, amitől egy életre kifekszik. Amikor is minden dühöm a pont megfelelő időben a megfelelő ponton egyszerre kiadom, egyetlen ütés formájában. Még aznap jöhetne vissza Mao-ra...vagy hazatoloncolják. De nem akarom ezt. Inkább most szakítok vele.
2013. ápr. 24. 21:09
 15/30 anonim ***** válasza:
neked még mindig nem világos, h ez nem egy klasszikus párkapcsolat? így a szakítás se lenne a szó szoros értelemben vett szakítás. csak megmondod, h gondolkodtál rajta és te ezt nem csinálod. ennyi. hiába az általad sokat hangsúlyozott "XZ diploma", ha még egy ilyen szitut se tudsz kezelni...
2013. ápr. 24. 21:11
 16/30 anonim ***** válasza:
Egyértelmű, hogy mit akar, csak volt benne annyi, hogy elmondja. Az viszont szerintem biztos, hogy az a féltékenység szöveg csak azért volt, nehogy lepattintsd pár hónap után. Viszont abban is biztos vagyok, hogyha megkapta, amit akar (állampolgárság vagy nem tudom hogy van ez ott), akkor ő fog lelépni. Az a legegyszerűbb ha megmondod neki, hogy nem. Inkább ne használd ki, már csak azért se, mert ki tudja, mit hozna ki belőle az, hogy átverted, lenyúltad a pénzét és jöhet haza. Meg hát elég kegyetlen lenne. Ő őszinte volt.
2013. ápr. 24. 21:28
 17/30 anonim ***** válasza:

10: Azt mondja a Kérdező, ő is ki tudja ezeket spórolni magának.

És ha mégsem, akkor se áll arányban egymással, amit kap és amit ad.

Odaadja ajándékba egy kvázi idegennek _használatra_ a teljes élete eredményeit, és még a szabadságát is.

Cserébe annyit kap, hogy néhány hétig álmodozhatott arról, hogy lesz egy izgalmas szerelmi kapcsolata.

De a végén megtudta, hogy a férfi bár szerelmet nem (talán testiséget se) akar adni, arra viszont igényt tart, hogy más férfival ne foglalkozzon, hogy birtokolhassa őt, és a szabadidejével, energiáival, anyagi forrásaival, életével rendelkezhessen.

Mi ebben a biznisz a nőnek?

Itt egy férfi a sármját és erős szexuális kisugárzását arra használja fel, hogy egy nőtől mindenét elszedje, felhasználja, és őt a rabszolgájává tegye.

2013. ápr. 24. 21:41
 18/30 A kérdező kommentje:

19:39-esnek: Valóban, az döbbentett meg a legjobban, amikor kijelenetette, hogy nem lehet mellette senkim, rá sem nézhetek más férfiakra....ezt szó szerint mondta, így, ahogy leírom ezeket a sorokat. Ez után azt is hozzátette, még futó kaland, egy éjszakás kalandom sem lehet, ami számomra elég durva volt, először nem is értettem, miről beszél vagy miért mondja...aztán jött elő azzal, hogy neki kell majd az IELTS nyelvvizsgám meg a diplomám is, be kell mutatni a hivatalban, mert csak így kapunk letelepedést. Meg kell az ausztrál rokonom papírjai, meg a többi....ez a feltétele a kivándorlásnak. Szépen bevezette, mit akar, és a névházasság fogalma csak az utolsó körben merült fel, mellékesen, mint egy kurta megjegyzés. Azóta nem is beszél erről, ki nem ejti a száján. De tudom, honnan fúj a szél. Ezt a pasit csak 2 hónapja ismerem és már futna velem az oltár elé. Elég érdekes...úgy tudom, a nők szoktak hasonló hülyeségekre célozni, ha nagyon belezúgnak egy pasasba, de fordítva nagyon fura helyzet. Tudjátok, nem vagyok az a "lángolós" típus, én soha sem leszek könnyen szerelmes. Nem vagyok túl érzelmes, de azért meg lehet bántani, amit, mint a pasik, magamban tartom, nagyon hosszú ideig. Nem duzzogok, nem hisztizek. Akkor van baj, ha sokáig gyűlik bennem, nekem csak erre kell odafigyelnem. Minden nő más, van aki napi szinten hisztizik és levezeti, tőlem ez nagyon idegen. "Pasi agyam van" - ezt szoktam mondani a barátnőimnek, mert sokszor őket sem értem az érzelmek terén. De most már a pasikat sem.....ez az utóbbi kapcsolatom feladta a leckét nekem rendesen.

21:21-esnek: tökéletesen igazad van, pont így gondoltam:

"De a végén megtudta, hogy a férfi bár szerelmet nem (talán testiséget se) akar adni, arra viszont igényt tart, hogy más férfival ne foglalkozzon, hogy birtokolhassa őt, és a szabadidejével, energiáival, anyagi forrásaival, életével rendelkezhessen.

Mi ebben a biznisz a nőnek?

Itt egy férfi a sármját és erős szexuális kisugárzását arra használja fel, hogy egy nőtől mindenét elszedje, felhasználja, és őt a rabszolgájává tegye."

Igen, ebben a nőnek már semmi biznisz nincsen.....ha nyer is vmit, az egy repülőjegy és egy max. 2 hónap szállás, de lehet, ez utóbbi már stresszel teli lenne......mert a fickó csak uralkodna rajtam és nem mehetnék kiséret nélkül sehova...mint az araboknál. A pénzemről nem tud, nem is fogom az orrára kötni. És valóban, a fickónak erős sármja és szexuális kisugárzása van, pont a "krisztusi korban" van....de én nem félek tőle, nincsenek ilyen érzéseim. Nem is vágyom már rá igazán, mióta "leesett" a tantusz, mit is akar. De meg kell neki mondani, hogy a szomszéd fűje zöldebb.....és az enyémre ne tapossa többet

2013. ápr. 24. 21:59
 19/30 anonim ***** válasza:

17.

jaj, ne már

akkor meg mit kell ezen problémázgatni? meg kell mondani, h nem és el kell sétálni a pélóba. nem azon morfondírozgatni, h milyen szöveggel szakítson. a kérdező a legszimplább helyzetet nem tudja értelmezni. amúgy meg a repjegy és a szállás min 800ezer Ft, ne tegyünk már úgy, mintha ez nem nyomna a latban a kérdezőnek. hiszen meg is említette. ez a deal része volt. más kérdés, h én se mennék bele egy ilyenbe semmi pénzért se - de nem is nyígnék itt, h megbánott, séri a hiúságomat, fáj, de jaj istenem, h szakítsak. úgy, h én ezt nem csinálom, keress mást és sok szerencsét az új életedhez. aztán irány Angliába spórolni. bírom, amikor a nők többet képzelnek bele egy szituációba, mint amiről szól valójában, aztán meg becsapva érzik magukat, pedig azt kapták, amit ígértek nekik.

2013. ápr. 24. 22:00
 20/30 anonim ***** válasza:

18

én életem Ausztráliában huzamosabb ideig. azért nem lehet mellette senkid, mert ezt az egészet nagyon komolyan veszik. random kimennek hozzátok, megnézik hány fogkefe van a fürdőben, kérdezgetik a szomszédokat, h mindketten ott éjszakáztok-e, gyakran jártok-e el, jötök-e haza kettesben, stb. ha félrelépsz, az neki ugyanakkora bukó, mint ha válni akarsz. azt nem értem, h miért nem álltál fel és léptél le, amikor először mondta ezeket. fel vagy háborodva, de a kommentedből kiderül, h uazóta is ugyanúgy találkozgatsz vele, mintha mi sem történt volna.

2013. ápr. 24. 22:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!