Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Névházasság vagy szerelmi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Névházasság vagy szerelmi házasság?

Figyelt kérdés

Névtelen kívánok maradni. XY megkeresett, hogy Ausztráliába vándorolna ki és feleséget keres. Előtte szeretne megházasodni egy magyar nővel. Megígérte, mindent fizet (repülőjegyek, szállás) és komolyan udvarolt. Teljesen elvarázsolt a kedvességével, mosolyával. Később mégiscsak bevallotta, névházasság lenne, mert neki nincs XZ diplomája és angol IELTS6 nyelvvizsgája, ami kell a letelepedéshez. Nekem van. Részletezte a tervét, amiben én lennék, a feleség a fő vízumkérő, és ő a házastárs vagy "mellékszereplő". Tudnotok kell, én a kivándorlás minden pontjának megfelelek, én vagyok a tökéletes. De ezek után már csak az motoszkál a fejemben, csak ki akar használni? Azt is kijelentette, szó szerint, rá se nézhetek más férfiakra, ő elég féltékeny típus. Vagy csak attól fél, nehogy mással összejöjjek ott kinn, mert akkor én felbontanám a házasságot és otthagynám...és akkor ő jöhet haza rögtön!

Nagyon jó pasi külsőre, de nem akarom, hogy kihasználjon. Igazából, ha elég pénzem összegyűlik, rá nem is lenne szükség. Arról nem tud, hogy én is erre spórolok XYZ bankszámlán. Sőt, azt mondtam, nincs semennyi pénzem. De van kinn ausztrál rokonom is, aki tud segíteni. Ez a bevándorlás egyik fő feltétele, mint "biztosíték".

A nyárra tervezi velem az esküvőt, két hónapon belül.

Eléggé rosszul esett nekem lelkileg ez a dolog, megviselt amikor tudatosult bennem mindez, hogy lehet, csak színjáték az egész. Vagy csak paranoiás vagyok? Szerelmi házasság vagy névházasság? Mit gondoltok? Rúgjam seggbe azonnal?

#házasság #névházasság
2013. ápr. 24. 19:22
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
93%

Idézlek: "Később mégiscsak bevallotta, névházasság lenne"

Akkor mi a kérdés még ezek után?

Jaaa, hogy udvarolt? Gondolom, nem merte elsőre közölni, hogy névházasságot akar.

2013. ápr. 24. 19:31
 2/30 anonim ***** válasza:
83%
Ne nehezítsd meg az életed, minek vennél egy koloncot a nyakadba? Ne bonyolódj bele ilyen méltatlan kapcsolatokba. Spórolj csak tovább, amíg össze nem gyűlik annyi, hogy egyedül is nekivághatsz, ha annyira oda akarsz menni. De akkor a már kint lévő rokonod is segíthet anyagiakban is.
2013. ápr. 24. 19:35
 3/30 anonim ***** válasza:
94%
nem tudom, mi nem egyértelmú ebben neked. szerintem a srácnak névházasság kell és ezt nem is rejtette véka alá, ebből a szempontból korrekt volt. azért a te soraidból az is kitűnik, h te se szereted és ugyanúyg kihasználnád egy kicsit: megfordult a fejedben, h az ő pénzén utazhatnál ki oda, ahova amúgy is mennél, csak neked még nincs meg rá a fedezet. ott pedig akár faképnél is hagyhatnád, miután fizetett. ez tiszta üzlet, csak emberségesen, kedvesen és intelligensen csinálja. de érzelmekről egyik fél részéről sem esettt szó. nem kell felháborodni, mert szerintem te sem szereted
2013. ápr. 24. 19:35
 4/30 anonim ***** válasza:

Nagyon gyorsan koptasd le, en nem mennek bele.

Te magad is egyedul kepes vagy kimenni, nem kell hozza ez a pasi. Kepes lennel egy olyan pasihoz hozzamenni, aki csak nevhazassag miatt vesz el? Kihasznal, es aztan meg be is zarna 7 lakat ala...jezusom, nem latod at? Ha hozzamesz, neked veged. Egy nagyon feltekeny pasi, es alig ismeretseg utan mar kozli is, hogy ne nezzel ra mas pasira....Szedd ossze a penzt, indulj neki nelkule, es talald meg a te herceged, mert o tuti nem az.

2013. ápr. 24. 19:39
 5/30 anonim ***** válasza:
82%

Ez egy nagyon buta pasi, össze-vissza beszél, ha névházasság, akkor hogy jön ide a féltékenység? Ennek se füle, se farka. Helyesebb lett volna úgy fogalmaznia, ha már őszintén beszéltetek, hogy nem azért várja el, hogy ne nézz más pasira, mert féltékeny, hanem mert nem akar buktát.

Ráadásul biztos nem lenne elég, ha csak egy évig lennél a felesége, nyilván hosszabb ideig kéne tűrnöd, szóval hagyd is, ilyenbe ne menj bele.

2013. ápr. 24. 19:41
 6/30 anonim ***** válasza:

Mindenki a sajat elete kovacsa.

Legy okos gondolkodj mert a sajat sorsod kezedben van.

Hulyesegbe ne menj bele

Ott akad eleg ferfi aki csinos es tenyleg teged akar nem a diplomadat nyelvvizsgadat stb

Csak akkor menj bele ha pupos vagy santa ronda bena es mas ferfi rad sem nezne.

Legyen egy kis onbecsulesed. Legy turelmes varj es kimehetsz egyedul is szerencset probalni vagy valakivel kozossen pl baratno stb

2013. ápr. 24. 19:46
 7/30 anonim ***** válasza:
Eszedbe ne jusson ezzel az emberrel kezdeni.
2013. ápr. 24. 19:46
 8/30 anonim ***** válasza:
Mi mindent titkolhat még?..
2013. ápr. 24. 19:48
 9/30 anonim ***** válasza:
Még az is kérdés, hogy Te mit nyersz ezen a bizniszen. Mert hogy ő mit nyer, arra már van egy ismert verzió. Itt Te vagy a gazdagság tulajdonosa, amit ő akar. De neki mije van, amit meg is kapsz cserébe?...
2013. ápr. 24. 19:50
 10/30 anonim ***** válasza:

9.

ezt kapja:

"Megígérte, mindent fizet (repülőjegyek, szállás)"

2013. ápr. 24. 20:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!