Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Születése anyakönyvi kivonatot hol kell kikérni?
Figyelt kérdés
Sajnos sehol se találom :( 13.kerületbe születtem, de már rég nem Pesten élek. Hol tudom újra kikérni? Csak Pesten tudom intézni? Milyen költségei vannak? Köszi2013. ápr. 22. 17:44
11/16 A kérdező kommentje:
hát nekem eskőhöz kell, szeretnénk egy sima egyszerű polgárit két tanúval, csak hogy időpontot kérjek kell ugye mindkettőnké..
2013. ápr. 22. 21:54
12/16 anonim válasza:
Nem intézhető, csak ott, ahol születtél, de postán is intézhető.
Google születési anyakönyvi kivonat kérvény. Töltsd le a dokumentumot, töltsd ki, postázd. vagy menj oda.
Nem is értem, minek adnak ilyen válaszokat, hogy "szerintem", mikor ez nem szerintem kérdés, hanem törvény van rá és egy minimális google kereséssel ott is van hogyan intézhető, ha már annyira válaszolni akar tapasztalat nélkül.
13/16 anonim válasza:
Azért írtam, mert nekem nem kellett utaznom a névváltoztatás miatt, hanem a helyi anyakönyvvezető intézte a pesti anyakönyvvezetővel.
14/16 A kérdező kommentje:
Holnap kiderűl :) felhivom őket az a legtisztább..
2013. ápr. 22. 22:53
15/16 anonim válasza:
Eskuvo eseten ingyenes kész a másolat, ha jol tudom.
16/16 A kérdező kommentje:
2000 ft lenne esküvő esetén is..ezt mondták deeeee megtaláltam!!!! :-)
2013. ápr. 24. 19:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!