Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is régimódi az a felfogás hogy ne lehessen látni a menyasszonyt a ruhában esküvő előtt?
Szerintem ez pont egy nagyon jó szokás. A legtöbb nő igazán kitesz magáért és valóban gyönyörű az esküvőjén. De ha látod a készülődést, a korábbi állapotot, akkor nincs meg az a varázs.
Nézd meg ezt, gondolj bele, vajon mit gondolhatnak? Igazán kár kihagyni!
"Nézd meg ezt, gondolj bele, vajon mit gondolhatnak? "
Arra, hogy na ezt már nem úszom meg, nincs visszaút.
Csak babona.
22 éve házasodtunk,a férjemmel kerestünk nekem ruhát,ő segített felvenni mindet,majd igazításkor is,illetve esküvő előtt is.
25 éve szeretjük egymást teljes boldogságban,nem jött be a babona.
Nem régimódiság kérdése... Egyáltalán nem vagyok régimódi, a z esküvőnk se a szokásos, csujjogatós, falusi mulatós lagzi lesz... De ennek ellenére ezt a hagyományt vagy babonát vagy akármit én megtartom. Csak élesben, az esküvő napján, akkor fog először látni a menyasszonyi ruhámban. Vagyis hát ugye a délelőtti fotózáson. Azt akarom, hogy meglepetés legyen neki, hogy egy királynőt kapjon és ne olyan legyen ennek a ruhának a megvásárlása vagy bérlése, mintha elmennénk a plázába és vennénk pár ruhát. Ez legyen különleges. Pont tegnap láttam egy fotósorozatot vőlegényekről, akik először látták a menyasszonyukat a ruhában, teljes harci díszben. Őszintén? Gyönyörű volt. Sírtak, annyira szépek voltak a lányok. Én ezt akarom, sírjon örömében. Ha vele próbálgatok ruhákat, ez nem fog megtörténni.
A ruhák próbálgatása nem rá tartozik. Nem akarom, hogy előnytelen ruhákban lásson, hiszen valószínűleg olyat is fel fogok próbálni, ami szép, de rajtam nem az igazi. Ő már csak csodálatosan, tökéletesen rámpasszoló ruhában lásson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!