Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen volt a nászéjszakátok és hol voltatok akkor?
ez volt eletuk elso alkalma, pont a hazastarsukkal, akit a vilagon a legjobban szerettek, szoval sokkal inkabb voltak izgatottak. Nem "tulelni" akartak, mint sajnos sokan masok fiatalabb korukban, hanem megelni.
En is igy tervezek ferjhez menni (szerencsere nem csak tervezem, mert jovore lesz az eskuvom), a volegenyem mar nem szuz, de nem is olyan tapasztalt, O neha izgul, hogy nem akar gyorsan elmenni, stb., de mindig megnyugatom, hogy nem varok orgazmust az elso ejszakan mar. :D Mas szempontbol lesz nagyon nagy elmeny.
Sajnalom azokat, akik ugy allnak hozza, hogy "miert szamitotok nagyra, semmi extra nem lesz", mert van, akiknek ez mast jelent, nem feltetlenul elso ejszaka miatt, hanem mert mashogy allnak hozza. Nekik, a lelkuknek fontos az elso ejszaka gondolata, es ez szerintem nagyon szep.
Nem kell feltetlenul elbucsuzgatni a vendegektol, vagy pakolni menni, szerintem megerti mindenki, hogy ez a ti eskuvotok, es ugy gondolom, hogy nem ti vagytok a vendegekert, hanem ok tiertetek. A baratok/csalad segit pakolni, (en is hajnali 4-ig ott maradtam a baratnomek eskuvojen), kb 7-8 embernel az a plusz 2 nem oszt nem szoroz.
Persze gondolom ti csak igy tudtatok megoldani, mindenesetre mindenkinek mondom, hogy attol meg, hogy vannak parok, akik x ev egyutt eles utan hazasodnak, nekik talan tenyleg nem jelent annyit a naszejszaka, de hagyjatok meg a lehetoseget (a szep elgondolast) azoknak a paroknak, akik mashogy csinaljak!! :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!