Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom melyik idézetet válasszam, mind a kettő tetszik. Ti melyiket választanátok?
Figyelt kérdés
"Szeretni egymást nem azt jelenti, hogy egymás szemébe nézünk, hanem, hogy együtt nézünk ugyanabba az irányba."
"Talán semmi sincs szebb a világon mint találni egy embert akinek lelkébe nyugodtan letehetjük szívünk titkait, akinek kedves az arca, elűzi lelkünk bánatát. Akinek egyszerű jelenléte elég, hogy vidámak és nagyon boldogok legyünk."
2013. ápr. 16. 09:01
21/27 anonim válasza:
Kit érdekel, hogy kivel értesz egyet, egyáltalán a véleményed? Azért, mert van véleményed, még nem jelenti, hogy vagy is valaki.
22/27 anonim válasza:
#19😈 egyetértek! Magam is nagyon szeretem Petőfit és méltatlanul bánnak ma vele. De miért nem ajánlsz szebbet? az lenne a segítség ennél a kérésnél.
23/27 anonim válasza:
Az esküvőt is simán megszervezem.
24/27 anonim válasza:
Ne hagyd hogy itt bárki rosszindulatú(és/vagy) irigy ember befolyásoljon.
Ha ezeket szeretnéd tedd rá mindkettőt! Az esküvő igenis giccsparádé bizonyos szempontból, már attól kezdve hogy nem a nyári shortodban állsz oltárhoz flipflopban vagy melegítőben.
Én se bírtam dönteni két gyönyörű idézet között, és csodaszépen megoldva mindkettő rákerült!!
Sok boldogságot!!
25/27 anonim válasza:
23😈 Kockás Peti, hány éves vagy? 13?
26/27 anonim válasza:
Szerintem több,mint 13, de lehet tévedek:) Viszont szívesen vennék Petőfi filozófiai értekezéseiről forrásmegjelölést,mert bár tisztelem becsülöm az említett költőt, ebben az értelemben nem igazán tudom mire gondol. Értem ez alatt, nem rá volt jellemző az efféle megnyilvánulás,és igen ritkán mozdult el ebbe az irányba, de hát az ember mindig tanul újat. Különösen egy efféle sértett, megnyilvánulásaiból következtethetően is feletébb szűklátókörű embertől. Hajrá! Bizonyára visszatér majd megsértődni, mert más érdemlegeset nyilván még életében nem csinált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!