Házibuliba ahova az a fiú hívott meg aki nekem nagyon tetszik melyik szettet vegyem fel, hogy tuti sikerem legyen nála? Ti melyiket választanátok?
1. [link] ( Ha ez a ruha akkor egy fekete magassarku csizmával, egy fekete cicanacival és alá egy világos lila fölső lenne.
2. [link] ( Ehhez a ruhához is egy magassarkű fekete csizmát és vagy fekete cicanacit vagy mintás harisnyára gondoltam esetleg egy bézses színű sál.
3. [link] ( Ha ez a ruha akkor egy sima bőrszínű harisnya és körömcipő lenne.
Ti melyik ruhát vennétek fel leginkább? :) Egyébként olyan buli lesz ahova kicsit jobban is ki lehet öltözni :)
17 éves lány vagyok.
Ha vékony derekad van, akkor a másodikat vedd fel. Bár nekem nem tetszik az a szőr rajta. Ehhez inkább egy egyszínű fekete harisnyát vegyél.
A harmadik talán kicsit jobban tetszik amúgy, bár elég kihívó ez a szín.
Van ilyen színűben is: [link]
De nekem a piros jobban tetszik :)
1. túl hétköznapi
2. nem is szép, az árához képest gagyi szerintem, meg a csajnak is majdnem kint van a segge. Az ilyenek nem tetszenek.
3. A három közül ez vezet. :) Mondjuk nem tudom. Én kicsit túl elegánsnak érzem.
Ha érdekel, én egy denevér ujjas felsőben; jegging (nem legging)vagy mi a szösznek nevezik, pászos nadrág. És bokacsizma összeállításban mennék, de persze nem erőltetem rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!