Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Házibuliba ahova az a fiú...

Házibuliba ahova az a fiú hívott meg aki nekem nagyon tetszik melyik szettet vegyem fel, hogy tuti sikerem legyen nála? Ti melyiket választanátok?

Figyelt kérdés

1. [link] ( Ha ez a ruha akkor egy fekete magassarku csizmával, egy fekete cicanacival és alá egy világos lila fölső lenne.

2. [link] ( Ehhez a ruhához is egy magassarkű fekete csizmát és vagy fekete cicanacit vagy mintás harisnyára gondoltam esetleg egy bézses színű sál.

3. [link] ( Ha ez a ruha akkor egy sima bőrszínű harisnya és körömcipő lenne.

Ti melyik ruhát vennétek fel leginkább? :) Egyébként olyan buli lesz ahova kicsit jobban is ki lehet öltözni :)

17 éves lány vagyok.

2012. nov. 22. 18:48
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
3! Az első túl hétköznapi, a második meg szerintem (legalábbis nekem) túl k*vás. Amúgy meg nem csak a ruhákon múlik az egész, hanem rajtad.
2012. nov. 22. 18:55
 2/16 anonim ***** válasza:

Ha vékony derekad van, akkor a másodikat vedd fel. Bár nekem nem tetszik az a szőr rajta. Ehhez inkább egy egyszínű fekete harisnyát vegyél.

A harmadik talán kicsit jobban tetszik amúgy, bár elég kihívó ez a szín.

2012. nov. 22. 18:57
 3/16 A kérdező kommentje:

Van ilyen színűben is: [link]

De nekem a piros jobban tetszik :)

2012. nov. 22. 19:02
 4/16 anonim ***** válasza:
Házibuliba egyértelmű, hogy a 2., az 1. szerintem nem házibuliba való a 3. meg olyan utcai inkább.:)
2012. nov. 22. 19:08
 5/16 anonim ***** válasza:
ah bocs fordítva az 3. az ami nem hiszem, hogy házibuliba való, az 1. pedig ami inkább utca.:)
2012. nov. 22. 19:09
 6/16 anonim ***** válasza:
Én is a másodikat választanám, bár láttam csinosabb ruhákat is ebben az árkategóriában, amúgy pedig gratulálok :)
2012. nov. 22. 19:11
 7/16 A kérdező kommentje:
Saját ötletetek van? :) Mármint, hogy tudnátok ajánlani olyat ami csinos lenne? Elég, ha leírjátok, hogy képzelitek el :)
2012. nov. 22. 19:14
 8/16 anonim ***** válasza:
2.
2012. nov. 22. 19:23
 9/16 anonim ***** válasza:
Hát én esetleg még a miniszoknyát tudnám javasolni, azzal tuti elcsavarod a srác fejét..:D
2012. nov. 22. 19:30
 10/16 anonim ***** válasza:

1. túl hétköznapi

2. nem is szép, az árához képest gagyi szerintem, meg a csajnak is majdnem kint van a segge. Az ilyenek nem tetszenek.

3. A három közül ez vezet. :) Mondjuk nem tudom. Én kicsit túl elegánsnak érzem.

Ha érdekel, én egy denevér ujjas felsőben; jegging (nem legging)vagy mi a szösznek nevezik, pászos nadrág. És bokacsizma összeállításban mennék, de persze nem erőltetem rád.

2012. nov. 22. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!