Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom melyik idézetet válasszam, mind a kettő tetszik. Ti melyiket választanátok?
"Szeretni egymást nem azt jelenti, hogy egymás szemébe nézünk, hanem, hogy együtt nézünk ugyanabba az irányba."
"Talán semmi sincs szebb a világon mint találni egy embert akinek lelkébe nyugodtan letehetjük szívünk titkait, akinek kedves az arca, elűzi lelkünk bánatát. Akinek egyszerű jelenléte elég, hogy vidámak és nagyon boldogok legyünk."
Ehhez mit szólsz?
"Mi nem hirdetjük fennen, hangos szóval,
Csak te, csak én, örök és holtomiglan,
Mi megpróbálunk csendben boldogok lenni,
Lelkünk mélyén őszintén, igazán szeretni."
Nekem ez nagyon tetszik :)
Amúgy a kettő közül az 1.
A kedves kérdező nem azt kérdezte tetszik-e nekeünk avagy sem, hanem hogy melyiket válassza. Ez esetben szerintem az első, nekem az jobban tetszik, ha csak ez a két opció létezne,arra voksolnék.
OFF: Az merőben szubjektív kedves 7-es, hogy véleményed szerint Petőfinél jobban, okosabban senki sem írt a világon. Ilyenkor illenék odabigyesszteni, hogy "szerintem". Nyilván milliók vitatkoznának veled a világon. Valószínüleg teszem azt egy skót fiatal, aki még világirodalmi tanulmányaiban is csak érintőlegesen hallott Petőfiről, nem értene egyet evvel. (De nyilván rengeteg magyar sem, hisz ez csak és kizárólag egyéni izlés kérdése, hál istennek azt azért még nem rögzítették az alkotmányban, hogy mit kötelező kedvelni(bár ami késik nem múlik:)Ne személyeskedjünk kérem és pláne ne dorongoljunk le egy esküvőjét tervezgető menyasszonyt. Biztos vannak alkalmas fórumok, ahol ki lehet ereszteni a fáradt gőzt és egyéb frusztrációkat. Még egyszer elnézést az OOF-ért!
Sok boldogságot!
Tudod kedves 19-es, nem azért főzök,mert máshoz nem értek, hanem azért mert szabadságon vagyok és marha jól csinálom, örömet okoz. Azt pedig, hogy Petőfi számodra mit jelent, nem nem értem, hanem nem értek Veled egyet. Továbbá attól, hogy te ezt újra és újra elismételed még nem lesz igaz, sőt meggyőzni sem fogsz vele senkit sem. ez egy elég érdekes hozzáállás,ami azonban sokakra jellemző, akik csak és kizárólag a saját véleményüket,elgondolásukat,meggyőződésüket vélik igaznak.
Én evvel vitába szállni nem óhajtok, ugyanis szélmalomharc lenne csupán. Szerinted az,sok-sok milllió más szerint pedig nem. Sebaj, majd mind elmegyünk főzni:)
Nem offolom tovább a témát, Te pedig ne törődj velem én sem fogok Veled, édesanyám időben megtanította, hogy arra érdemtelenekkel nem kell foglakozni, bossszankodni rajtuk pedig még annál is nagyobbb butaság. nem reagálnék a továbbiakban a nekem szánt megjegyzéseidre, tehát ne terheld magad velük, bár ha neked jól esik, akkor terápiás célzattal csak nosza, hátha jobbban leszel. Minden jót!
Persze újra elnézést az OFFért, ígérem részemről több nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!