Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen lenne az "álom" menyasszonyi ruhátok?
hát az enyém elég extrém lesz. lehet, hogy azért akarok ilyet, mert fiatal vagyok, vagy mert világéletemben egy stílus szerint öltözködtem, és imádom.
még nem láttam képet ilyenről, de olyat szeretnék, aminek a szoknya része combközépig érő tüll (sok réteg, olyan tépett), a felső meg fűző, egész csípőig. a merevítő részen csipke lenne. persze az egész tiszta fehér :) és fehér acélbetétes bakancsot húznék mellé. esetleg tornacipőt, ha nagyon háborog a barátom rokonsága:)
aztán meglátjuk, hogy 5-6 év múlva, ha (reményeim szerint) oda jutok, milyen lesz.
6-os! Szerintem is tök jók a rucik, az első különösen különleges. :) Dorka, a sellő fazonnál jobbat nem is választhattál volna. :)
És a válasz a kérdezőnek...Képet még nem tehetek fel, mert a násznép előtt titok a ruhám, de az biztos, hogy nem kellett kompromisszumokat kötnöm a ruhát illetően se árat, se méretet tekintve. Pontosan ugyanolyan lesz, amilyet megálmodtam. Gothos, fekete csipkebetéttel, hátulján magyaros fűzővel fekete szaténból. Letisztult, de vagány,és rockeres. :)
Jelenleg: [link]
Katt egy képre és a 6-7-8-as számú képeken van az álomruhám.
Bélavári Zita csodás ruhákat készít!!
De csak 3év múlva esedékes a dolog, addig sok víz lefolyik még a Dunán..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!