Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen lenne az "álom" menyass...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen lenne az "álom" menyasszonyi ruhátok?

Figyelt kérdés
Ha meg lenne hozzá az álom-alak, és az ára sem számítana.
2013. ápr. 14. 21:23
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
87%

Ilyesmi:

[link]

[link]

2013. ápr. 15. 14:19
 12/21 anonim ***** válasza:
90%

Ha meglenne hozzá az elhatározás, meg az álomférfi, akkor ez lenne az álomruhám:

[link]

2013. ápr. 15. 19:25
 13/21 anonim ***** válasza:
90%

Nekem ez.

[link]

[link]

2013. ápr. 16. 11:42
 14/21 anonim ***** válasza:

hát az enyém elég extrém lesz. lehet, hogy azért akarok ilyet, mert fiatal vagyok, vagy mert világéletemben egy stílus szerint öltözködtem, és imádom.

még nem láttam képet ilyenről, de olyat szeretnék, aminek a szoknya része combközépig érő tüll (sok réteg, olyan tépett), a felső meg fűző, egész csípőig. a merevítő részen csipke lenne. persze az egész tiszta fehér :) és fehér acélbetétes bakancsot húznék mellé. esetleg tornacipőt, ha nagyon háborog a barátom rokonsága:)

aztán meglátjuk, hogy 5-6 év múlva, ha (reményeim szerint) oda jutok, milyen lesz.

2013. máj. 6. 20:02
 15/21 anonim ***** válasza:
55%

6-os! Szerintem is tök jók a rucik, az első különösen különleges. :) Dorka, a sellő fazonnál jobbat nem is választhattál volna. :)

És a válasz a kérdezőnek...Képet még nem tehetek fel, mert a násznép előtt titok a ruhám, de az biztos, hogy nem kellett kompromisszumokat kötnöm a ruhát illetően se árat, se méretet tekintve. Pontosan ugyanolyan lesz, amilyet megálmodtam. Gothos, fekete csipkebetéttel, hátulján magyaros fűzővel fekete szaténból. Letisztult, de vagány,és rockeres. :)

2013. máj. 6. 20:21
 16/21 anonim ***** válasza:

14, ha segíthetek: az ilyen menyasszonyi ruha könnyen összehozható egy szoknyából és egy acélmerevítős fűzőből :)

[link]

[link]

[link]

[link]

tüllszoknyát meg bármikor varr hozzá egy varrónő rajz/elképzelés alapján:)

2013. máj. 6. 20:22
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Ő az álmom.

[link]

Akihez viszont menni szeretnék egy stégen, naplementében szeretne házasodni és én kész vagyok ezt boldogan megadni neki. Oda nem biztosan illik ilyen grandiózus ruha, így ilyesmit választanék:

[link]

[link]

[link]

2013. máj. 6. 20:31
 18/21 anonim ***** válasza:

Ez volt az én ruhám:

Mikor az esküvői próbáról haza mentem, este nem tudtam aludni, annyira boldog voltam. EZ a ruha, szerelem volt első látásra.

[link]

És ilyen volt hátulról:

[link]

2013. máj. 6. 21:09
 19/21 anonim ***** válasza:
18-as: a saját fiókodból nem tudsz képet beszúrni. Töltsd fel a kepfeltoltes.hu-ra onnét menni fog :)
2013. máj. 6. 21:11
 20/21 anonim ***** válasza:

Jelenleg: [link]

Katt egy képre és a 6-7-8-as számú képeken van az álomruhám.

Bélavári Zita csodás ruhákat készít!!

De csak 3év múlva esedékes a dolog, addig sok víz lefolyik még a Dunán..

2013. máj. 7. 07:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!