Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet lebonyolitani egy kikérést ha az apukám sajnos meghalt? Mit lehet ilyenkor tenni? Félek, hogy elsirom magam.
Sajnálom.
A legközelebbi férfi rokonod kér majd ki, és úgy írjátok a szöveget, hogy ne fájjon nagyon!
Ne aggódj azon, ha elsírnád magad, mások is azt teszik majd. Pár perc emlékezést hagyjatok, majd mehet a mulatság tovább.
Nálunk ilyenkor ezt ki szokták hagyni, pont a fájdalmas mivolta miatt.
Ahol pedig már nem annyira érzékeny a téma (ha lehet ilyet állítani), ott úgy mint az előző írta...
fiú testvértől, keresztapától, nagyapától, nagybáttytól, de láttam már olyat is, hogy az anyától kérték ki
Nálunk nem volt kikérő.
Bár él a biológiai apám,kb 20 éve nem láttam,értelmetlen lett volna a kikérő .(főképp hogy már rég együtt éltünk)
Nálunk a kikérőnél én nem voltam kint, hanem amikor mondták a szüleim, hogy adnak, na akkor mentem ki a vőlegényhez. És bár nekem a szüleim élnek, nem csak ők voltak ott hanem egymás mellett álltak a nagymamákkal is, meg keresztapám is ott volt.
Szóval az egész családtól kértek ki, nem csak apámtól. Jobb is volt így, mert faternak elfogyott a szava, végül anyám mondta ki, hogy adjuk.
Szerintem ha nálatok is többen lennének rokonok, akkor nem lenne olyan fájdalmas, de ki is hagyhatjátok, ha nálatok más a szokás.
Ha ennyire félsz tőle, talán jobb lenne kihagyni. Nekünk sem volt, pedig élnek a szüleim, és imádjuk egymást, de nem láttuk értelmét, mert már rég nem velük laktam, ők maguk kérték, hogy ne is legyen. Egyébként ha mindenképp ragaszkodsz hozzá, akkor egyeztess a vőféllyel, biztos már volt ilyen esete, ő tud segíteni.
Sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!