Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ez vajon miért van?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez vajon miért van?

Figyelt kérdés

Amikor még nem voltam 18éves a párom ígéretet tett,hogy amint betöltöm a 18-at,elvisz itthonról (nem a legjobb anyával a kapcsolatom úgy nagy általánosságba,amikor nővéremmel összeveszik telefonon mindig rajtam vezeti le,nem vészes de nagy ritkán nekem is jön,mikor semmit sem tettem). Azóta a vőlegényem lett,a 18-at betöltöttem,de ugyanúgy itthon lakok.A legutóbbi kérése az volt,hogy még 2hónapig húzzam ki,aztán elvesz úgy is feleségül.Már anyáékkal tervezgettük, hogy legyen az esküvőnk,erre ő belöki mikor már a ruhát kinéztem,az éttermet lebeszéltük a főnökkel,hogy ne júniusban legyen,hanem augusztusban,mert addig szed össze pénzt,hogy legyen kicsit nagyobb esküvő és legyen hova mennünk lakni (hozzáteszem szüleim felajánlották,hogy lakhatunk a hátsókertben a kis házban,ahol bőségesen elférnék. Kis konyha,terasz,nappaliszerűség,fürdőszoba, és egy szoba van,de ő nem bírná ki értem.)Vallási okok miatt nem aludhatunk együtt hiába vagyok a menyasszonya és most még bírjam ki azt is,hogy nem a tervezett időpontban lesz az esküvőnk,hanem 2hónappal később,tehát a nyaram teljen el úgy,hogy elmegyek hozzá,este hazahoz aztán ő alszik az anyjáéknál én pedig itthon.Én mondtam,hogy tök elég lenne,ha a házasságkötő teremben összeadnának és kalap kabát,aztán ha lesz pénzünk csinálunk lagzit (elég sokan csinálják így manapság),de neki ez sem jó. Valamiért én nem a pénzhiány miatt gondolom azt(Norvégiában dolgozik és nagyon jó a fizetése),hogy húzza,hanem szerintem nem is akar elvenni.

Most mit csináljak Szerintetek?Mindig csak ígérgeti,hogy így lesz meg úgy lesz,de amikor közeleg az idő,mindig visszalép...

2013. ápr. 11. 16:32
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

- vagy igaz, hogy nem is akar elvenni, akkor élvezd amíg van

- vagy tényleg a pénz miatt mondja, akkor meg várd ki (az sem baj, ha ő gondolkodik kettőtök helyett, hogy az élethez pénz is kell, és ráadásul még dolgozik is érte)

2013. ápr. 11. 16:42
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Őrülten gyerekes vagy. Költözzetek össze, aztán majd aludhattok együtt? Egyáltalán mióta jártok?

Egyidős vagyok veled, 3éve vagyok együtt a barátommal, de együttélés elôtt semmiképp nem házasodnánk össze..

2013. ápr. 11. 16:45
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, hogy van valakije? Nem egyből a rosszat keresem az emberekben, csak hát, nem aludhattok együtt, Norvégiában dolgozik, satöbbi. Vagy rájött, hogy még fiatal, és élni akar? De lehet, hogy tényleg a pénz a gond, bár te tud(hat)od, hogy áll.
2013. ápr. 11. 16:47
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez azért van,mert Te pusztán menekülésből hirtelen bele akarsz ugrani valamibe,amit ő elég jól átlát.Ez nem úgy működik,hogy pénz,meg minden egyéb háttér nélkül megyek a vakvilágba,házasodok,gyerekeket szülök,és egyebek.S ezt a párod is jól tudja,mert elég érett hozzá,hogy felfogja,mekkora felelősség ez,Veled ellentétben.
2013. ápr. 11. 16:47
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akar elvenni, akkor nagyon is igaza van, remélem ez a helyzet. Az írásodból nagyon látszik, hogy fiatal vagy még, naiv, nem való a házasságra. Egyáltalán: mi értelme összeházasodni, mikor 1. még nem is álltok a saját lábatokon 2. még épphogy felnőtt vagy 3. csak azért mennél hozzá, hogy menekülj már otthonról? 4. még nem hogy együtt sem laktatok, és így ki sem ismertétek egymást, de együtt sem aludtatok!!!???
2013. ápr. 11. 16:48
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Mondanám, hogy lehet, hogy csak áltat, de ha még nem is szexeltetek vallási okok miatt, akkor nemtom. :/

Amúgy olyan nagyon fiatal vagy még, én meggondolnám még azt a házasságot! Lehet párkapcsolat így is.

2013. ápr. 11. 16:55
 7/7 A kérdező kommentje:

szex volt már (nem lett volna szabad,de azon már egy jó ideje túl vagyunk). Együtt nem aludhatunk,mert az ugye feltűnne a szüleimnek,hogy nincs itthon a lánya,és ameddig itt lakok azt kell csinálnom amit mondana.Ha ők azt mondják,hogy nem aludhatunk együtt,akkor annak úgy kell lenni ameddig itt lakok.16éves voltam,mikor összejöttünk.Ő már egy felnőtt férfi,aki dolgozik.

Ja és egyébként nem hozzá menekülnék,mert tudnék hova menni csak mivel a párom azt kérte tőlem,hogy itthon maradjak,ne máshova menjek,így úgy voltam vele,hogy azt a 2hónapot kibírom még itthon,nem költözök mamáékhoz.De így,hogy folyton csak ígérget,már nem tudom mit csináljak...

2013. ápr. 11. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!