Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon mennyibe kerülne egy ilyen esküvő?
Nem szeretnénk nagy banzájt csapni, egyikünk se híve a nagy bulizásnak, meg inkább másra költenénk a pénzt.
- főváros mellett lakunk, erre felé is lenne az esküvő
- 50-60 fő, leginkább csak a fontosabb családtagok és barátok
- nekem lenne bérelve ruhám, de próbálok olcsóbbat keresni, olyan max. 50ezer Ft körül gondoltam, ilyen árkategóriában is láttam már szépeket
- páromnak van egy szép új öltönye, feleslegesnek gondoljuk, hogy emiatt vegyünk vagy béreljünk egyet, úgyse hordja sűrűn
- lenne polgári szertartás, amire csak a szűk család jönne el, ebből se szeretnénk nagy valamit csapni
- templomin még vacillálunk, hogy kell-e egyáltalán...
- ezek után csak egy hangulatos vacsorát szeretnénk, itt ahol lakom van egy nagyon szép új vendégház, lehet itt lenne, még nem tudom, de nem lagzit szeretnénk, csak egy csendesebb éttermi jellegű vacsorát, semmi hangos zene meg táncolás meg ilyenek
- mivel több generációs kertész család vagyunk, van egy virágboltunk is, így mindenféle virág és díszítés az ingyen lenne, anyukám úgyse engedi kifizetni még a bekerülési költséget sem, ismerem...
- párom fotós volt, már abbahagyta, de van szép ismeretségi köre, valamelyik barátja fotózna, videózna, vagy ingyen vagy jelképes összegért, de őt is meghívnánk természetesen
- a gyűrűket nem szeretném ebbe beleszámolni, mert az tényleg teljesen függ az ízléstől meg mindentől
Szerintetek mennyiből kivitelezhető egy ilyen esküvő? Gondoltunk házilag történő főzésre, sütésre, sátras vacsorára, de egyszerűbbnek tartom ezt, nem jön ki szerintem olcsóbbra ha otthon kínlódik vele az ember, meg hát az időigényes stb...
Köszönöm annak, aki tud segíteni! :)
Nekünk ilyesmi volt, bár fotósunk és videósunk volt ebből 100 ezer forint, ami akkor nektek nem játszik.
Nekünk 600. 000 Volt, Pesten. Ennyiből szerintem kilehet jönni..
Köszi az eddigieket! Venni nem szeretnék ruhát, de még gondolkozom rajta, nézegettem azokat is.
Az még kimaradt, hogy zenész/dj nem lesz, és a meghívók is ingyen lesznek, mert apukám ilyennel is foglalkozik.
pont azért nem fogod eladni merthogy ez volt az esküvői ruhád
szóval szerintem ne vegyél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!