Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ez az esküvő kb. mennyibe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez az esküvő kb. mennyibe kerülne?

Figyelt kérdés

Menyasszonyi ruha kölcsönzés

Öltöny

Egyéb apróságok (csokor, fodrász, sminkes, manikűr... stb.)

Friss virágokkal való díszítés a templomban és az étteremben

Fotós

Videós

Meghívók, ültetőkártyák

Zenekar

Ételek, italok.

Egyebek

Ha még valami más is az eszetekbe jutna, szívesen fogadok még ötleteket.

Kb. 60 főre gondoltunk.

A menü ez lenne, ha lehet, írjatok erről is véleményt.

2011. okt. 10. 11:09
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:

Szóval ez a menü:

ELŐÉTEL:

- Hortobágyi húsos palacsinta

- Tatárbifsteak pirítóssal

LEVES:

- Tárkonyos raguleves

- Újházi tyúkhúsleves

- Fokhagymakrémleves

FŐÉTEL:

- Hagymás rostélyos

- Cordon bleu

- Rántott camembert

- Bakonyi sertéstokány

KÖRETEK:

- Rizi-bizi

- Fűszeres tepsis burgonya

- Grill zöldségek

DESSZERT:

- többféle palacsinta (Nutellás, barackízes, túrós, vaníliapudingos)

- Marcipánnal töltött körte csokimázban

HAJNALBAN:

- Egészben sült malac

- Krumplisaláta

- Káposztasaláta

+ pogácsa, ami mindig kint van.

2011. okt. 10. 11:11
 2/13 anonim ***** válasza:
0%
300000 Ft
2011. okt. 10. 11:27
 3/13 anonim ***** válasza:

Nem olcsó, az biztos.

Vannak az alap költségek, ami a vendégek számától független. Mindenből van drága, van olcsó. Nekem a ruha viszonylag olcsó volt, de egyáltalán nem elavult, elég igényes vagyok és van ízlésem is, fő ruha, táncruha, menyecske ruha volt együtt 85 ezer, bár ez Szabolcs megye.

Az öltöny mivel egy alkalomra kellett, piaci, nagyon szép, ugyanezt árulják a szalonban is, mert akiktől vettük, van a belvárosban szalonjuk is, hát nem 20ezer a szalonban...

Cipőt kínai ruhaboltban vettem, mivel egy alkalomra kellett, nem hordok semmi fehéret, kb. 4ezer volt.

A csokrom és a kitűzőket anyukám testvére csinálta, ő munkaügyi központon keresztül végzett virágkötő tanfolyamot, nagykerben vettem meg a virágokat, kb. 14ezer volt.

Házasságkötés díja Nyírbátorban 12e Ft volt, csekket kaptunk.

Nálunk lakodalmas házban volt megrendezve, ha nem tudom mi ez, nézz utána. Nem sátor, az biztos:P Nagyon szép, elegáns volt, egy főnek az egész kaja (vendégváró, több fogásos vacsi, éjféli) 7500 Ft volt, az italt nagykerből vettük. Ha te viszed az italt, érdemes papíron levezetni, hány nő, férfi, gyerek van, ki mennyit iszik üdítőből illetve hányan fognak alkoholt fogyasztani (hányan vezetnek) stb. így be lehet szorozni az arányokat.

A zenészünk rettenetesen jó volt, pedig olcsó volt, asszem 80 ezer forintért jöttek el.

Fotós sem volt drága, vidéken amúgyis jó árak vannak, egy nagyon profit kértünk fel, az árára már nem emlékszem, neten van díjszabás. Borsi stúdió nyírbátor szavakkal rákereshetsz, biztos kidobja a honlapot.

Tortára 35 ezret szántam, szóltam a cukrászdában hogy ennyiből gazdálkodjanak. A múgy a marcipán díszítés a drága, maga a torta fele annyiba kerül.

Szóval nekünk 65 főre kb. 1milla 2százezer volt, és mondom, ez vidék, az olcsó kategória.

(nah bárki fikázódhat, nem érdekel. Minden tökéletes volt, és nem bánom hogy nem költöttünk rá két millát, így is minden csodálatos volt:)

2011. okt. 10. 11:34
 4/13 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

A leveseket sokallom, a főételt pedig kevésnek tartom.

Vendégváró nem lesz? Például nekem az előétel felesleges, ahelyett lehetne vendégváró sültekkel, salátákkal, rántott karfiollal/gombával.

2011. okt. 10. 11:39
 5/13 anonim ***** válasza:
El nem tudnám képzelni a lakodalmat töltött káposzta nélkül.
2011. okt. 10. 11:41
 6/13 anonim válasza:

Egy millió körül.

Ruha:100.000 (+ menycske ruha 15.-20.000)

Öltöny, mellény:30-40.000

Terembérlet: 40.000

Videós: 80.000

Zenekar:100.000

Virágok:60.000

KAJA: csak 3000 FT/ főve számolva is 180.000

Fotós:60.000

Torták, sütik, italok: 120.000 (de ez csak tipp, mert mi szinta csak tortákat rendeltünk a sütiket a rokonság sütötte)

Fodrász, smink, manikűr:20-25.000

Dekoráció: ha valakivel csináltatod 90.000 körül van ha magatoknak készítitek megúszod kb 50-ből

Meghívók: nem tudom pontosan, mert mi magunknak csináltuk.

Templomi és polgári szertartásnak is vannak költségei. Kb olyan 50.000 ft a kettőé.

+még az apróságok, amiből szép összeg lesz még: cipők, fehérnemű, harisnya, szalvéták, köszönőajándék...stb

Nálunk is 60 fő volt , ezért nagyjából erre számíts! Ja és mi vidéken lakunk, tehát ezek az árak nem nagyvárosiak.

2011. okt. 10. 11:41
 7/13 anonim ***** válasza:
Ültető kártyát feleslegesnek tartom. Nem akarom bárki estélyét elrontani azzal, hogy olyan mellé ültetem, akit nem szeret, vagy pont a lagzi előtt egy héttel szólalkoztak össze. Döntse el mindenki, ki mellett érezné jól magát.
2011. okt. 10. 11:42
 8/13 anonim ***** válasza:
Szerintem az előétel felesleges, mert ott vannak a levesek, amik simán előétel számba mennek. Abból is elég 2 féle. Plusz ugye a vendégváró falatok. Sok az első kaja, mire eljutnak a főételig, már nem lesznek éhesek a vendégek. Arról nem is beszélve, hogy rengeteg idő, mire ezt felszolgálják. És ugye pénz...
2011. okt. 10. 12:14
 9/13 anonim ***** válasza:
nekem ennek a fele se lesz, 15 fő, és 300 ezernél fog kb. megállni a dolog. Szóval millió körül.
2011. okt. 10. 12:24
 10/13 anonim ***** válasza:

Huh hát ezt nagyon nehéz megmondani. Rengeteg dologtól függ.. Pl, hogy a ruhád 40.000Ft lesz vagy 200.000. Vagy a fotós 60.000 vagy 250.000. Szerintem másfél millióra simán lehet számítani mindennel együtt. Ha a jegygyűrűket is beleszámítod plusz a korlátlan italfogyasztást ami nem szokott olcsó lenni. Attól is függ, hogy Budapesten lesz e vagy vidéken. Van-e terembérlet stb stb..

Sok Boldogságot!!

2011. okt. 10. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!